Sådan Scan juridiske dokumenter

February 22

Legal papir er 14 inches lang, hvilket er flere inches længere end en standard ark printerpapir. Din scanner eller multifunktions-printer scanning glas er måske ikke længe nok til at håndtere juridiske papir, hvilket er et problem, hvis du har juridiske dokumenter, der skal gemmes som digitale kopier. Hvis du vil scanne juridiske dokumenter, skal du bruge den automatiske dokumentføder på toppen af ​​din scanner eller printer i stedet for glas scanning seng. Metoden til scanning juridiske mellemstore dokumenter varierer mellem producenter.

Instruktioner

HP

1 Placer juridiske mellemstore dokument står ned på den automatiske dokumentføder. Åbn din computers "Start" -menuen. Naviger til "Alle programmer" og "HP".

2 Klik på ikonet for din HP-scanner software. Vælg knappen "Indstillinger". Naviger til "Scan" -fanen øverst i vinduet.

3 Klik på "Scan Size" for at få adgang til drop-down menuen. Vælg "Legal" papirformat og klik på "OK". Tryk på knappen "Scan" på HP-enheden til at fodre dit dokument gennem den automatiske dokumentføder.

Lexmark

4 Afgiv din juridiske mellemstore dokumentet med forsiden opad på Lexmarks dokumentføder. Juster plastik papirstyret på dokumentføder til bredden af ​​dokumentet.

5 Tryk på "Scan" knappen på Lexmark-enheden. Brug piletasterne på kontrolpanelet for at vælge destinationen enhed til det scannede dokument, så som din computer eller et SD-kort. Tryk på "OK".

6 Brug piletasterne til at rulle gennem valgmulighederne papirformat og vælg "Legal". Tryk enten på knappen "Black" eller "Color" for at scanne det juridiske dokument som en sort og hvid eller farve billede

Epson

7 Skub juridiske dokument med forsiden nedad på dokumentføderen af ​​Epson-enheden. Tryk på knappen "Scan" for at indlæse Epson scanning software. Ansøgningen vil åbne på din computer.

8 Klik på alternativknappen under "Image Type" på vej til at vælge "Black and White" eller "Color". Klik på "Dokument Source" drop-down menuen og vælg "ADF" for at specificere den automatiske dokumentføder.

9 Klik på knappen "Scan" for at scanne den juridiske mellemstore dokument til din computers harddisk.

TIPS

  • Metoden til scanning gennem den automatiske dokumentføder og vælge den juridiske papirformat mulighed kan variere fra en producent og model til en anden. Tjek din scannerens manual eller producentens support websted for specifikke anvisninger.

relaterede artikler