Hvordan laver etiketter med freeware

February 24

Hvordan laver etiketter med freeware


Adressering dine etiketter i hånden kan være trættende og uprofessionel i udseende. Hvis du ikke har den rigtige software, skabe etiketter på din computer, kan også være frustrerende. Du kan lave og tilpasse labels til ethvert projekt ved hjælp af en etiket skaberen. Du behøver ikke at bruge en masse penge på softwaren. Ved at bruge freeware, kan du oprette dine etiketter gratis. Du kan finde gratis label programmer online, som du kan bruge til udsendelser eller CD covers.

Instruktioner

forsilo

1 Klik på "Ny skabelon" på forsilo velkomstskærm. Vælg placeringen af ​​din datakilde eller klik på "No Data Source", hvis du har nogen.

2 Klik på "Funktioner" og "Labels" i værktøjslinjen. De "Labels - Indsættelse" vindue vil åbne. Vælg din etiket størrelse fra drop-down listen i "Vælg en Label" sektionen. Dimensionerne er forudindstillet for hver etiket. Brug eller ændre indstillingerne, og klik derefter på "OK". Din side vil blive fyldt med et blankt ark etiketter.

3 Indtast labels direkte på din side, trykke på "Tab" for at flytte fra en etiket til en anden. Klik derefter på knappen "Gem" for at gemme dit arbejde eller knappen "Udskriv" for at udskrive etiketter ud.

SmartCodestudio

4 Klik på "Community Edition" på velkomstskærmbilledet, og tryk på "OK". "Select Template" dialogboksen åbnes.

5 Vælg "Labels" fra "Group," din produkttype, produkt og printer. Klik derefter på "Opret".

6 Træk "TEXT" fra værktøjskassen på din etiket. Dobbeltklik derefter på det. "Tekst Properties" dialogboksen åbnes. Vælg skrifttype og størrelse, du ønsker at bruge.

7 Indtast den etiket, du vil oprette, og klik på "Anvend" og derefter "OK". Som standard kan du kun udskrive én etiket ad gangen.

8 Vælg "File" og "Udskriv" for at udskrive din etiket eller vælg "Filer" og "Gem" for at gemme den.

CD DVD Label Maker

9 Opret en etiket for cd- eller dvd-etiket ved at vælge den type etiket, du ønsker at gøre i programmet --- "Standard", "Jewel Case", "Mini Disk" eller "Mini Case".

10 Klik på "Vælg billede" for at vælge dit baggrundsbillede. De accepterede filformater er GIF, PNG, JPG, JPEG, BMP, ICO, EMF og WMF. Dobbeltklik på det billede, du har brug for. Det vil blive placeret på din etiket.

11 Vælg din stretching optioner --- "Ingen", "Stretch", "Max Width" eller "Max Højde." Brug derefter "Zoom" skyderen til at strække billedet på tværs af din etiket. Du kan også trække billedet, hvor du vil have det til at gå på etiketten.

12 Klik på "Indsæt" for at tilføje tekst til din etiket. Skriv den tekst, du vil ind i "Indsæt tekst" dialogboksen, og klik på "OK". Du kan indsætte ekstra tekstlinjer ved at gentage dette trin.

13 Klik på "Font" for at vælge din skrifttype, farver, tekst og størrelse. Træk derefter den tekst, hvor du vil have det til at gå på etiketten.

14 Klik på "Line" for at tilføje en linje til etiketten.

15 Tilføj en markering til tekst eller du ønsker at ændre, hvis du har forskellige linjer eller tekst på etiketten. Så ændre det eller ændre dets farve.

16 Klik på "Gem" for at gemme dit arbejde som en LBL-fil. Klik på "Export" for at gemme det i en PNG, GIF, JPG, JPEG eller BMP-format i stedet.