Hvordan laver Paint Look Flat i Photoshop

November 15

Hvordan laver Paint Look Flat i Photoshop


Der er mange forskellige typer af maling, der anvendes til at farve alt fra væggene i hjemmet til bilen sidder i din garage. Glansmalinger giver overflader en skinnende, reflekterende overflade og flade malinger give et faststof, shine-fri farve. Ved redigering af digitale fotos i Photoshop har du mulighed for at oprette din egen virkelighed. Hvis du arbejder med et billede, der har en højglans finish, som du ønsker at gøre flad, bruge Photoshop maleri værktøjer til din rådighed for at reducere blænding.

Instruktioner

1 Åbn det billede, du vil bruge i Photoshop og derefter oprette et nyt lag til at arbejde på ved at klikke på "Opret nyt lag" -knappen i din "Lag" paletten. Dette vil skabe et nyt lag over, så du ikke foretage uønskede ændringer i billedet nedenunder.

2 Klik laget med dit billede på den og bruge "Lasso" værktøj til at vælge det blanke malede område på billedet, som du ønsker at gøre flad. Hvis "Lasso" værktøjet ikke vælge det område ordentligt, bruge "polygon Lasso" at spore ud omkredsen af ​​det malede område ved hånden.

3 Vælg nyt lag ved at klikke på det og bruge "Eyedropper" værktøj til at afhente farven på maling, du vil bruge. Vælg derefter "Paint Bucket" værktøj og fylde det valgte område med baggrundsfarven. Den nye fyldte område vil vises over det oprindelige billede.

4 Begynd at tilføje skygger og højlys ved hjælp af "Dodge" og "Burn" værktøjer. Bare fordi malingen er flad betyder ikke, at det ikke har lyse og mørke områder. Juster størrelsen af ​​de værktøjer ved at vælge pensel størrelse fra øverste venstre hjørne af skærmen.

5 Check tilbage til det oprindelige billede, så du ved, du placere højdepunkter og skyggefulde områder i de korrekte steder. For at gøre dette, skjule det nye lag ved at klikke på billedet af øjet i "Lag" paletten. Fortsæt skygge og fremhævning, indtil det nye billede ligner det gamle billede, men med mindre skinnende områder.


relaterede artikler