Stepper Motor Operation

November 11

Stepper Motor Operation


En elektromotor henviser til en enhed, der bruger magnetiske felter og ledere til at omdanne elektrisk energi til mekanisk energi. En stepmotor er en slags børsteløs elektromotor, der anvendes i talrige anvendelser.

Definition

En stepmotor, også kaldet en stepmotor, er en elmotor, der driver via roterende bevægelse. Den stepmotor deler fuld, eller kontinuerlig, rotationer i en række trin for præcis styring. Stepmotorer anvendes i spilleautomater, printere, plottere, flatbed scannere og andre enheder.

Stepper Motor Operation

Stepmotorer består af flere elektromagneter arrangeret omkring et gear-formet jern stykke. En ekstern kontrol kredsløb overfører strøm til elektromagneterne individuelt. Som en elektromagnet modtager strøm, det gear tænder tiltrække magnetisk med elektromagnet tænder. Dette skaber en tilpasning mellem tænderne af gear og de elektromagneten.

Steps

Da hver elektromagnet modtager strøm, gear roterer, og flugter med den elektromagnet. Denne proces gentages under hele samlingen af ​​elektromagneter. Hvert gear rotation betragtes som en "trin". Et helt antal trin danner en fuld stepmotor rotation. Dette gør det muligt at motoren skal justeres eller drejes i en nøjagtig vinkel.


relaterede artikler