Sådan geninstalleres Windows XP Pro

November 26

Windows XP skal geninstalleres, når den er blevet beskadiget eller på anden måde ikke længere fungerer korrekt. Andre almindelige årsager at geninstallere omfatter samlede system afmatning og alvorlige virusinfektioner, der kunne ikke praktisk blive ryddet op ved hjælp af virus fjernelse værktøjer.
Alle, der er nødvendig for at geninstallere Windows XP Pro er den installations-cd, der fulgte med din computer eller dit detail boxed version af Windows XP Pro. Hele processen vil tage mellem tredive minutter og to timer, afhængigt af hastigheden på din computer.
Folk på alle niveauer kan geninstallere Windows, da det ikke er meget mere kompliceret end at installere en almindelig computer-program.

Instruktioner

1 Indsæt Windows XP Pro cd i diskdrevet, og genstart computeren. Ved opstart, vil du blive præsenteret med en tekstlinje fortæller dig at trykke på en tast for at starte opsætningen. Tryk på en tast og vente installatøren at indlæse, hvilket kan tage op til 15 minutter.

2 Bemærk den generiske hilsen vindue, der vises. Tryk på "Enter" for at springe ud over dette, og du vil blive vist en liste over de partitioner på din harddisk. Herfra har du to muligheder. Har en fuld installation af Windows eller en installation opsving. En fuld installation vil formatere harddisken, som sletter alle dine filer og genoprette computeren til fabriksindstillingerne. En installation opsving efterlader dine filer intakte, erstatter kun kerne operativsystemet. Tryk på "R" for at komme sig, eller "Enter" for at formatere og geninstallere.

3 Læs Microsoft Windows Servicevilkår. Tryk på "F8" for at acceptere eller tryk på "Esc" for at afbryde, hvis du ikke ønsker at acceptere. Når du har accepteret betingelserne, vil du blive bedt om din cd nøgle. Dette er serienummeret trykt på ægte Microsoft Windows mærkat placeret på siden, bunden eller bag på computeren sagen. På bærbare computere, er det næsten altid placeret i bunden. Skriv i CD-tasten, og tryk på "Enter".

4 Opsætningen vil nu finde sted. Dette er helt automatiseret, så ingen input eller overvågning er påkrævet på din side. Afhængig af din systemkonfiguration, kan installationen pause halvvejs gennem at stille dig nogle spørgsmål om din netværkskonfiguration. Når installationen er færdig, vil computeren genstarter, og du vil blive præsenteret med Windows XP-skrivebordet.

TIPS

  • Hvis din computer ikke automatisk indlæse installationsprogrammet under opstart, skal du ændre startrækkefølgen i BIOS-indstillingerne. Se din computers manual for yderligere oplysninger.
  • Formatering din harddisk sletter alle dine filer.