Sådan oprettes en Regedit

March 30

"Regedit" er betegnelsen i Windows Search og "Kør" værktøj til at få adgang til Windows Registry Editor. Med Registreringseditor, administrative brugere er i stand til at ændre specifikke indstillinger relateret til computer, bruger, installerede programmer, og systemværktøjer. Før der foretages ændringer i en computers Registry er det dog vigtigt, at den aktuelle tilstand er bakket op. Oprettelse af en Regedit sikkerhedskopi kan forhindre din computer fra at opleve problemer, hvis der er et problem med eventuelle ændringer, du foretager.

Instruktioner

1 Gå til Start-menuen, klik på "Kør", skriv "regedit" i søgefeltet, og klik derefter på "OK". Alternativt i Windows 7 og Vista "Regedit" kan skrives i søgefeltet i Start-menuen. Windows Registry Editor dialogboksen vil nu åbne skærmen.

2 Klik på menuen "Filer" og vælg "Export" valgmulighed. Eksporter Registry Dialogboksen vil nu åbne skærmen.

3 Vælg "Alle" i afsnittet "Export rækkevidde", skriv et filnavn til backup, og derefter navigere til den ønskede placering for sikkerhedskopien skal placeres, og klik på "Gem". Din Regedit backup fil vil nu blive oprettet i det valgte sted.