Hvordan man laver en brochure i Microsoft Publisher

May 14

Hvordan man laver en brochure i Microsoft Publisher


Oprettelse af en brochure i Microsoft Publisher er problemfri, hvis du bruger en skabelon. Brochure skabeloner kommer med allerede eksisterende design og indhold, som du kan erstatte med dine oplysninger. Du kan finde brochurer for forskellige kategorier, fra oplysende stykker til begivenheder. Du kan instruere Publisher til at inkludere eller udelade former og kundens postadresse og angive antallet af paneler brochuren bør indeholde.

Instruktioner

1 Åbn Publisher og gå til "Ny publikation" opgaveruden.

2 Udvid "Publikationer til Print" og klik på "Brochurer". Vælg den type brochure du ønsker at oprette. Klik på miniaturen af ​​det design, du ønsker at bruge. Det vil indlæse på din side.

3 Vælg "Brochurer Options" fra opgaveruden. Tilpas skabelonen ved at vælge antallet af paneler, du vil kunne lide at inkludere, om du ønsker at medtage kundens adresse og typen af ​​formen (hvis nogen), du ønsker.

4 Vælg "Farveskemaer" fra opgaveruden at vælge dine farver. For at bruge en farve-ordning, der ikke er på listen, skal du klikke på "Brugerdefineret farveskema ..." nederst i opgaveruden.

5 Vælg "Font Ordninger" fra opgaveruden for at tilpasse dine skrifttyper.

6 Indstil knappen "Zoom" til 100%, så du kan se dit arbejde lettere. Derefter oprette indholdet af din brochure ved at dobbeltklikke på overskriften pladsholder. Erstat indholdet med overskriften, du vil bruge.

7 Fremhæv pladsholderteksten i kroppen af ​​din brochure, og skriv din egen. For at slette en hel linje af tekst, markere det og trykke på tasten "Slet". For at understrege et område af din brochure, skal du vælge den og vælge "Fed" knappen fra "Formatering" værktøjslinjen. Hvis du vil tilføje punkttegn, placere markøren hvor kuglen skal vises, og vælg knappen "Bullets" fra "Formatering" værktøjslinjen.

8 Vælg alle billeder, du vil erstatte. Den "Picture" dialogboksen vises. Klik derefter på knappen "Indsæt billede" (i "Picture" dialogboksen) for at finde et andet billede. Dobbeltklik på det nye billede, du vil bruge. Det vil erstatte den gamle billede på din side. For at indsætte din egen billedtekst til billedet, skal du klikke på billedtekst til billedet, og tilpasse det til din brochure.

9 Vælg "File" og "Save" fra værktøjslinjen for at gemme dit arbejde.


relaterede artikler