Hvad er den nemmeste måde at Tranfers filer fra min pc til min laptop?

September 18

Hvad er den nemmeste måde at Tranfers filer fra min pc til min laptop?


Nogle computer ejere foretrækker at have både en stationær computer og en bærbar computer. Desktops er gode til at lytte til musik, fordi de har meget bedre lydsystemer end laptops gøre. Bærbare computere er mere bekvemt for dem, der kan lide at tage deres arbejde på farten. Hvis du ejer både en bærbar computer og en stationær og vil overføre dine filer mellem de to computere, et flashdrev er den nemmeste måde at gå om det. Disse små drev pakke en masse lagerplads, så du er sikker på at finde en, der kan rumme alle dine vigtige filer.

Instruktioner

1 Sæt USB-flashdrevet i en USB-port på din stationære computer. Vælg "Åbn mappe for at vise filer", når du bliver spurgt. Du vil se et nyt vindue, der viser alle filer på din flash-drev.

2 Find de filer, du vil overføre til din bærbare computer. Klik på en fil, og hold "Ctrl" nede, mens du markerer de andre filer.

3 Klik på et af de valgte filer, og hold museknappen nede, mens du trækker gruppe af filer til USB-flashdrevet vindue. Filerne vil overføre til drevet en efter en, der kan tage et par minutter afhængigt af antallet af filer, du overfører forbi.

4 Fjern flashdrevet ordentligt ved at klikke på ikonet, der er mærket "Sikker fjernelse af hardware" i nederste højre hjørne af skærmen - ikonet har en lille grøn pil på det. Find USB-flashdrevet i pop-up-vinduet, og klik på det én gang. Fjern drevet fra din stationære computer, når du bliver bedt om det.

5 Indsæt flashdrevet i en USB-port på din bærbare computer. Vælg "Åbn mappe for at vise filer", når du bliver spurgt. Du vil se et nyt vindue, der viser alle de filer på din flash-drev, herunder de filer, du netop overført fra skrivebordet.

6 Klik på et af de filer, du ønsker at sætte på din bærbare computer, og hold "Ctrl" nede, mens du vælger de andre.

7 Klik på et af de markerede filer, og hold museknappen nede, mens du trækker gruppe af filer til skrivebordet. Du vil se dem blive vist én efter én, da de overføres i løbet.

8 Fjern flashdrevet ordentligt ved at klikke på ikonet, der er mærket "Sikker fjernelse af hardware" i nederste højre hjørne af skærmen - ikonet har en lille grøn pil på det. Find USB-flashdrevet i pop-up-vinduet, og klik på det én gang. Fjern drevet fra din bærbare computer, når du bliver bedt om det.


relaterede artikler