Sådan Skype Email til Fax

December 13

Skype er et online option, der giver e-mail, telefon service og online messaging for brugerne. Den service er tilgængelig for computere og mobile enheder og er en bekvem måde at holde kontakten med venner og familie. Det har forretningsmæssige muligheder samt, selv leverer en fax service. Skype-brugere kan sende en fax fra deres Skype-mail-konto til enhver faxmaskine.

Instruktioner

1 Hent en e-mail til fax software til Skype. Top 4 Downloads har et par software-indstillinger for Skype fax software, som er gratis at downloade og er kompatible med Skype. Priser for brug af software vil variere på softwaren, selvom mange afgift baseret på antallet af faxer eller sider sendt. Skype giver også software på sin hjemmeside under Skype Extras, der har en software download specielt til faxe fra Skype.

2 Indtast e-mail. Faxen software kan faxe fra en bred vifte af formater, herunder Word og Excel-dokumenter, PDF-filer og HTML-filer. Indtast oplysninger om modtageren af ​​faxen i Skype-mail-konto. Gem e-mail.

3 Åbn faxsoftwaren. De fleste vil åbne ved at klikke på software eller anvendelse i Skype-konto eller på computeren.

4 Vælg e-mail-filen, når softwaren beder at fortælle fax software, som e-mail til at sende.

5 Udfyld faxnummeret. Dette fortæller softwaren, hvor at sende faxen. Nøjagtige metoder til at sende vil variere baseret på den type software, der downloades og bruges, men de fleste vil kræve at sætte i telefonnummer, når du bliver bedt om, og derefter klikke på send knappen eller ringe op.

TIPS

  • Hver software er anderledes i brug, men de vil komme med prompter og retninger for detaljerne.

relaterede artikler