Hvorfor kan jeg ikke se alle mine tekst i et Excel celle?

March 8

Excel styrke er dens evne til at lade brugerne manipulere alle former for data. Indbyggede formler kan udføre grundlæggende eller komplekse matematiske funktioner, samt fortælle dig om de typer af data i dine celler. Opsætningen regneark var beregnet til visning af data, der er opdelt i små bidder, så hvis du har mere tekst end der er plads til en enkelt celle i den grundlæggende Excel layout, vil nogle af dine ord ikke. Program glitches og andre årsager kan bidrage til skjulte data samt, men de fleste problemer kommer med en nem løsning.

slettet indhold

En mulig årsag til al din tekst ikke vises i en celle, er, at det ved et uheld blev slettet. En hurtig måde at se, om din tekst stadig eksisterer i cellen er at klikke inde i cellen. Kig på formellinjen nær toppen af ​​skærmen. Hvis din komplette tekst dukker op i formellinjen, dit indhold er fint; det er simpelthen skjult fordi den er for stor til den celle grænser. Hvis den eneste tekst i formlen bar er, hvad du ser i cellen, så resten af ​​din tekst blev slettet, og du skal indtaste det.

Størrelse Issues

Excel celler standard til en bestemt størrelse, og hvis din tekst er længere end cellens bredde, vil Excel skjule dine data, så snart du indtaster data i cellen umiddelbart til højre for teksten. Dine data er stadig sikkert gemt i programmet; tænk på det som at stå bag cellerne til højre. En måde at håndtere dette er at klikke inde i cellen, og vælg derefter "Format" under fanebladet "Hjem". Klik på "Auto-fit kolonne bredde" og kolonnen vil re-størrelse til bredden af ​​den længste post. Du kan også re-størrelse manuelt ved at trække linjen mellem kolonnerne til højre. Dog kan begge disse metoder fører til kolonner langt bredere end du vil have dem.

Word Wrap Issue

Tekst i Excel fortsætter i en linje fra højre mod venstre for så mange tegn, som du indtaster, i modsætning til tekst i Word-dokumenter, der begynder en ny linje, når den når margin. Du kan fortælle Excel at ombryde teksten, hvilket betyder sende den til en ny linje, når den når cellen margin, ved at klikke på "Wrap tekst" i "Justering" del af "Home" fanen. Desværre, hvis du ombryde teksten efter manuelt resizing din celle højde manuelt, så den passer den kommende wrap, Excel fastsætter ikke de data, til at fylde cellen. I stedet fortsætter med at skjule tekst, der skal ligge. Microsoft mener, at dette bevidst design, men angiver ikke en grund til. Du kan løse problemet ved at vælge cellen og vælg "Format" og derefter "Auto-fit rækkehøjde" i "fanen Startside. Din række justerer til at passe til teksten.

Program Glitch

Hvis du bemærker tomme celler, hvor du ved, du har data, og klikke i cellerne afslører, at data, selv om cellen er tomt, kan du have en forældet Excel-program. Dette var en fejl i de tidlige versioner af Excel 2007 og 2010, men er siden blevet rettet. Gem og luk din Excel-fil, og derefter besøge Microsoft Download Center, og klik på "Microsoft Updates" for at downloade og installere de seneste opdateringer. Hvis dette ikke løser manglende tekst, skal du højreklikke på nummeret på en tom række, og vælg derefter "Cut". Højreklik i din række med manglende data og vælg "Indsæt cut celler." Selvom det ikke er en officiel Microsoft metode, det virker for nogle brugere i denne situation.


relaterede artikler