Mit webcam Sticks

July 12

Mit webcam Sticks


Webcams kan du tilslutte ansigt til ansigt med venner og familie i hele verden ved hjælp af internettet. Mens webcams forbedrer konstant i kvalitet og effektivitet, er der stadig problemer, der opstår med deres anvendelse. Der er flere faktorer, der kan forårsage webkameraer at "holde" eller på anden måde funktionsfejl, med nogle problemer lige fra internetforbindelse hastighed til hardware konflikter.

Internet Connection Speed

Der anbefales en high-speed internet-forbindelse til webcam brug. Sites som speedtest.net og reviews.cnet.com/internet-speed-test/ kan teste upload og download hastighed på din internetforbindelse. For Speedtest.net, logge på hjemmesiden og klik på "Begin Test" linket for at starte testen. Testen vil sende et overvåget signal til en nærliggende server over ca. 30 sekunder til at spore dine upload og download hastigheder.

båndbredde

Selv med en high-speed internet-forbindelse, vil din forbindelse til mindst en vis grad afhænger af brug i dit hjem. Luk eventuelle downloads, video streaming-tjenester, videospil eller andre tjenester, der bruger en internetforbindelse, før du starter dit webcam. Båndbredde er også påvirket af tidspunktet på dagen, at du bruger dit webcam tjeneste. Prøv at bruge dit webcam i løbet af off-peak timer som midt på dagen for at opnå normal webcam brug.

Wired Versus Trådløse forbindelser

En undersøgelse foretaget i 2011 af Epitiro fandt, at brugere af trådløse hjemmenetværk oplevet en reduktion af Internet hastighed med 30 procent i forhold til brugere med kablede netværk. Hvis den computer, du bruger dit webcam på ligger i nærheden af ​​modem eller router, skal du prøve at tilslutte computeren direkte ind i en Ethernet-port i stedet forbindelse via et trådløst netværk for at undgå stikning og halter på dit webcam.

Tjek din hardware

Nogle video chat-programmer har rapporteret problemer med visse mærker af webcams. Den Yahoo! Messenger tjeneste rapporterer, at brugere kan opleve tekniske problemer, når du bruger Logitech webcams med deres produkter, mens Skype opfordrer sine brugere til at købe en "Skype-certificeret" webcam fra deres butik. Kontroller brug specifikationer dit webcam tjeneste at se, om en kendt-konflikten er blevet rapporteret med produktet. Hvis der ikke findes kendte hardware konflikt mellem din video-chat-udbyder, og dit webcam, besøge hjemmesiden for webcam producenten og hente nye drivere eller opdateringer til dit kamera.


relaterede artikler