Usenet Søgning

February 22

Usenet Søgning


Nyhedslæsere og web-baserede Usenet søgeværktøjer muligt for brugerne at finkæmme gennem de millioner af beskeder, billeder og andre filer i Usenet-systemet. Disse værktøjer don & # 039; t giver adgang til Usenet, dog, og til at bruge dem eller deres søgeresultater, du har brug for adgang til en gratis eller kommercielt vedligeholdt Usenet-server, der kan leveres af din internetudbyder.

Xnews

XNews er et freeware Usenet læser med en grænseflade, der dækker over en bred vifte af redskaber. Grundlæggende nyhedsgruppe filtersystemer er tilgængelige at give brugerne mulighed for at søge og hente Usenet nyheder, der matcher deres søgekriterier, mens platformen giver mulighed for at søge og sortere flere nyhedsservere samt filtrering og downloading af billeder og andre binære filer, alle med fleksibiliteten i avancerede søgefunktioner, såsom mere detaljeret filtrering.

Newzleech

Brugere, der ønsker at søge Usenet & # 039; s massive clearinghouse af binære filer - billeder, film, lydoptagelser - men don & # 039; t har brug for indholdsfiltrering kan vælge Newzleech. De web-baserede søgemaskine indekserer Usenet binære filer, der giver mulighed for en Google-lignende søgning af nyheder fora. Resultaterne vises som et indeks for .nzb filer, som har brug for en NZB-aktiveret nyhedsgruppe Downloader til at åbne og downloade indholdet fra Usenet.

Grib den

GrabIt er et freeware nyhedslæser program designet til at downloade Usenet-oplysninger, springe header information at accelerere søgningen hastighed. Mens ansøgningen giver mulighed for søgning og genfinding af binære filer, kan det også håndtere nyhedsgruppeindlæg og filter abonnementer baseret på brugernes præferencer og søgekriterier.

Binabled

Selvom dens søgekriterier er begrænset, Binabled & # 039; s ligetil web interface giver en intuitiv metode til at søge Usenet. Tjenesten giver brugerne mulighed for at søge enkelte nyhedsgrupper eller bredden af ​​Usenet, filter ved upload dato og fil alder og popularitet. Binabled leverer resultater i .nzb filformatet til download og montage af et andet program samt tilbyde abonnenter mulighed for at downloade filer direkte til en indkøbsvogn.

Nyheder Rover

Den kommercielle nyhedslæser giver den typiske newsreader funktionalitet konstant, aktive søgninger og bruger-rettet søgninger, og kan sortere og tråd nyhedsgrupper kommunikation samt binære filer. Yderligere funktioner omfatter password beskyttelse, kryptering af downloadede filer og udelukkelsesbaserede parametre for at hjælpe filter spam og uønskede beskeder fra din besked stream.