Sådan Film Noget på en computer

May 5

Sådan Film Noget på en computer


Der kan være en række forskellige grunde til at optage, hvad der foregår på din computerskærm. Mange mennesker optage handlingen på skærmen for at oprette tutorials til at bruge specifikke programmer på computeren. For at gøre dette, du har brug for noget, der vil "internt" record på computeren i stedet for den eksterne optagelse at et webcam gør. Den nøjagtige optagelse metode kan variere afhængigt af den nøjagtige type værktøjer, du bruger.

Instruktioner

1 Hent og installer en skærm-optagelse software program som CamStudio eller IShowU. Sørg for at du ved, at programmet er kompatibelt med dit operativsystem - Mac eller Windows. Nogle programmer er gratis at hente, mens andre skal købes.

2 Find ikonet for optagelsesprogrammet - det var sandsynligvis gemt på din computers mappen Programmer.

3 Åbn programmet og kigge efter en kommando vindue til at åbne op på skærmen. Der kan også være et ikon vises øverst eller nederst på skærmen værktøjslinje.

4 Indstil optagelsen parametre på skærmen ved hjælp af den tilhørende kommando i vinduet - især mængden af ​​skærmplads du optager. Programmet omfatter ofte en capture vindue, som du kan udvide med en cursor eller en "fuld skærm" valgmulighed.

5 Klik på "Record" knappen i vinduet - eller "begynde at optage" kommando med ikonet værktøjslinjen, hvis du har denne mulighed - for at starte optagelsen computer-skærmen handling. Det kan være nødvendigt for at minimere programmets kommando vindue for at få det ud af vejen.

6 Klik på kommandoen "Stop" for at afslutte optagelsen; maksimere kommando vinduet hvis det er nødvendigt. Den optagede video kan straks åbne op i sit filformat, når optagelsen stopper.

TIPS

  • Programmet kan have andre muligheder, du bliver nødt til at sætte, ligesom volumenkontrol (eller om du ønsker at optage lyden på alle) og videoen filformat, du optager det ind.

relaterede artikler