Sådan geninstalleres Joomla fra en TAR

January 28

Joomla er et open source content management system og rammer ansøgning. Programmørerne, der skabte og opretholder Joomla frigiver nye opdateringer hver aften. Når du er klar til at gøre en opdatering, er det ikke så simpelt som andre programmer, der automatisk opdaterer. Alle opdateringer og friske installationer komprimeres i enten en TAR eller ZIP-format for at gøre download mindre. Re-installation eller opdatering fra en TAR kan gøres på et par skridt. Den TAR filtype anbefales til Linux-systemer og ZIP til Windows.

Instruktioner

1 Naviger til JoomlaCode.org download siden og hente den nyeste pakke ender på "tar.bz2."

2 Åbn "Terminal" i din Linux-distribution. Skriv "tar -xvjf (komplet filnavn) -C / usr / local / www / public_html / Joomla /" for at udpakke filerne til din Joomla mappe. Den sidste del af indtastede kommando skal vise din Joomla mappe.

3 Rediger din konfigurationsfil evt. Da konfigurationsfilen ikke ændres under udpakningen, kan dette ikke være nødvendigt. Kontroller alle oplysningerne er korrekte ved at åbne den oprindelige konfigurationsfil i din foretrukne teksteditor.


relaterede artikler