Sådan Indsæt en DWG fil i Word 2007

January 27

Sådan Indsæt en DWG fil i Word 2007


De fleste brugere udskrive de fleste DWG-filer genereret i AutoCAD på en plotter eller andet storformatprinter. Men du kan også eksportere mindre versioner af AutoCAD tegninger og bruge dem i Word 2007-dokumenter. Brug mindre CAD-tegninger i Word-dokumenter er en effektiv måde at inkludere detaljerede oplysninger projekt i rapporter. Tegninger gøre dine rapporter eller dokumenter lettere at forstå ved at give læserne reference, der giver dem mulighed for at visualisere koncepter og mekanik i stedet for udelukkende at stole på skriftlige beskrivelser.

Instruktioner

1 Start AutoCAD på din computer. Klik på "File" og derefter "Åbn" på menulinjen. Gå til den CAD-tegning til at konvertere, og klik på knappen "Åbn".

2 Klik på fanen "Output" på menulinjen. I drop-down listen, skal du klikke på "Eksporter til DWF / PDF" og derefter "Export DWF." Indtast et filnavn til tegning til eksport, skal du vælge en destinationsmappe, og klik på "Gem".

3 Åbn Microsoft Word 2007 på din pc. Klik på "File" og derefter "Åbn" for at finde det dokument, hvori du vil indsætte eksporten DWG fil. Fremhæv filnavnet dokumentet, og klik på "Åbn" -knappen.

4 Placer markøren det sted i dokumentet, hvor du vil indsætte DWG tegning fil. Klik på "Indsæt" fanen på båndet bar og derefter "Object".

5 Aktivér indstillingen "Opret fra fil". Rul ned til og fremhæve "Autodesk DWF" i displayet listen. Klik på "OK" knappen.

6 Naviger til den mappe, hvor du gemte den eksporterede DWG-fil. Fremhæv filnavnet og klik på "OK". Microsoft Word importerer filen og viser tegningen i dit dokument.

7 Klik på "File" og derefter "Gem" for at gemme dokumentet med den integrerede DWG-tegning.