Sådan tilføjes en Mic til Skype

February 22

Sådan tilføjes en Mic til Skype


Hvis du har Skype - den populære gratis internet-telefoni program - kan du foretage opkald til andre brugere af programmet, samt at lande linjer og mobiltelefoner. Alt du skal gøre er at tilføje en mikrofon. Opkald andre Skype-brugere er gratis, mens du kan placere opkald til jordledninger og mobiltelefoner for et gebyr. Tilføjelse af en mikrofon til Skype kræver navigere til de korrekte indstillinger til at konfigurere mikrofonen til brug.

Instruktioner

1 Tilslut din mikrofon til computeren. Sæt stikket ende af mikrofonen ind i mikrofonen / indgangen på din computer. Dette stik kan mærkes som "IN", "Mikrofon / Mic" eller kan vise en mikrofon symbol. Donkraften er ofte lyserød i farven, selv om det ikke kan vises på denne måde på alle computere.

2 Klik på "Start> Alle programmer> Skype" for at starte Skype.

3 Indtast dit Skype brugernavn og adgangskode og klik på "Log ind".

4 Klik på "Ring" -knappen menuen øverst på skærmen Skype og vælg "Audio Settings".

5 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Mikrofon." Vælg din mikrofon fra listen.

6 Markér afkrydsningsfeltet ud for "justere Automatisk mikrofon indstillinger." Skype justerer mikrofonens lydstyrke i overensstemmelse hermed.

7 Tal ind i mikrofonen og se lydstyrkelinjen under "Mikrofon" drop-down menuen. Hvis den tændes, mikrofonen fungerer. Hvis ikke, skal du kontrollere du har valgt den rigtige mikrofon i trin 5.

8 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Speakers" og vælg dine højttalere fra listen. Klik på "Luk" ikonet i øverste højre hjørne for at fuldføre processen.


relaterede artikler