Hvad gør man hvis jeg Hør en tikkende i min laptop

May 27

Hvad gør man hvis jeg Hør en tikkende i min laptop


Hver laptop producerer forskellige lyde under opstart op normalt, og som du bruger din maskine, du bliver fortrolig med de forskellige lyde. Mens nogle minutter tikkende er normal i bærbare computere, kunne en høj, hyppig tikkende eller klikke indikere et problem med dine forskellige komponenter. Hold styr på mængden og hyppigheden af ​​tikkende, som en stigning i volumen eller forekomst kunne indikere, at problemet eskalerer og kan snart føre til fuldstændig fiasko komponent.

Må ikke ignorere det

Meget gerne fysiske lidelser, mange mennesker ignorere nye symptomer og advarselstegn såsom mærkelige lyde eller adfærd, hvis den bærbare computer fungerer fint i andre henseender. Uvidenhed er ikke lyksalighed og vil ikke magisk fix hvad der er årsag til tikkende lyd i første omgang. Enhver mærkelig lyd eller adfærd, der udvises af din bærbare computer skal tages alvorligt, da selv den mest harmløse symptom kan resultere i komplet fiasko på din computer, og tab af data.

Bestem Origin

Talrige komponenter kan udsende en tikkende eller klikke lyd, som de ikke, herunder cd eller dvd-drevet, harddisken eller den interne ventilator. Vær meget opmærksom på den omtrentlige placering af lyden, samt udførelsen af ​​den bærbare computer, når den vises. Hvis det kun vises, når du bruger det optiske drev eller få adgang til harddisken, har du fundet din svigtende komponent. Nogle gange lyden kan vises uden faktisk at bruge den komponent, som kunne forårsage forvirring over kilden.

Sikkerhedskopier data

Når din bærbare computer begynder udsender mærkelige lyde indikerer komponentfejl, tage tid at sikkerhedskopiere alle dine data. Afhængigt af kilden til problemet, kan denne forholdsregel ikke være nødvendigt, men at skabe regelmæssige sikkerhedskopier er altid en god idé i tilfælde af en katastrofal fejl. Hvis tikkende stammer fra din harddisk, skal du sikkerhedskopiere alligevel før det går helt mave op, tage alle dine oplysninger og data med det.

Erstatte

Typisk en tikkende lyd i en bærbar computer betyder, at den berørte komponent allerede har svigtet, eller er på vej til fiasko. Den eneste mulige løsning på dette problem er at erstatte den tikkende, snart-til-fail komponent. De fleste dele sælges separat og i stand til udskiftning, som du selv kan gøre, hvis du er særligt teknisk dygtige, eller har en professionel bærbar tekniker håndtere det. Når man ser for udskiftning laptop komponenter, kontrollere, at den, du køber vil arbejde inden for netop din laptop. På grund af den varierende størrelse og plads til rådighed i forskellige stilarter af bærbare computere, vil ikke hver komponent passer i hver maskine.