Sådan overføre billeder fra computeren til disk

October 16

Sådan overføre billeder fra computeren til disk


Hvis du har et foto bibliotek, der er ved at bygge op, er det en god ide at frigøre diskplads ved at overføre dine billeder til disk og holde en disk bibliotek. Hvis du har en masse plads på harddisken, er det stadig en god ide at kopiere dine filer til disk til backup, i tilfælde af at noget skulle ske til din harddisk. Du kan overføre billeder til en separat harddisk eller en cd / dvd.

Instruktioner

Til ekstern harddisk

1 Slut den eksterne drev til pc'en via USB-porten. Hvis drevet mappen ikke indlæses automatisk på din skærm, adgang til den via "Denne Computer" mappe i menuen "Start".

2 Opret en mappe til dine billeder. I det eksterne drev mappe, højreklik og oprette en ny mappe. Navngiv mappen. Dobbeltklik på den nyoprettede mappe for at åbne den.

3 Åbn den mappe på computerens harddisk, som indeholder de billeder, du ønsker at kopiere. Vælg alle de billeder ved at klikke på dem med musen, mens du holder "Shift" nede for at vælge flere billeder og trække dem ind i den mappe du har oprettet til dem på den eksterne harddisk. De vil kopiere til denne mappe. Vent til alle filerne er kopieret. En separat bibliotek af dine billeder findes nu på den eksterne harddisk, som back-up eller så du kan gratis diskplads.

På CD / DVD

4 Tilslut en CD / DVD-brænder til din computer. Dette er ikke nødvendigt, hvis computeren allerede har en som en del af den integrerede hardware. Du kan tilslutte en ekstern forfatter til computeren via USB-porten.

5 Sæt en tom cd eller dvd i drevet. Åbn cd- eller dvd-skrivning software applikation. Vælg det nye billede mappe på disken og foto mappe, hvor billederne vil blive kopieret.

6 Træk og slip fotofiler, som du ønsker at sætte på disken i billedet mappe. Når du har droppet alle de filer, du vil kopiere, skal du klikke på "Burn" ikonet for at skrive filer til cd eller dvd.

TIPS

  • Mange imaging software pakker kommer med brænde disk der giver dig mulighed for at oprette albums og lysbilledshow. I disse tilfælde ekstra skrivning software CD / DVD er ikke nødvendig.

relaterede artikler