Sådan Konverter VTS filer til WMV

March 14

Sådan Konverter VTS filer til WMV


Hvis du har VTS filer fra en dvd, du dekrypteret, og du gerne vil se din film med Windows Media Player, konvertere dine filer til WMV med gratis software. Ifølge hjemmesiden Tech FAQ, Microsoft udviklet WMV-filer til Internet streaming, selvom formatet også arbejder med harddisk-baserede videoafspilning. container Den WMV-fil reducerer størrelsen af ​​lyd- og videofiler til web-streaming, som også sparer plads på harddisken. Med WMV versioner af dine videoer, kan du se dem på din pc eller din Windows mobile enhed.

Instruktioner

Free Video Converter

1 Hent og installere softwaren konverter fra Koyote. Klik på "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen og klik på "Free Video Converter" for at køre programmet.

2 Klik på "Tilføj filer" for at søge efter de VTS filer på din harddisk. Åbn den mappe, der indeholder filerne, og dobbeltklik på filen med .IFO endelse (VTS_01.IFO) for at føje den til konverteren.

3 Klik på fanen "Output Path" nederst på skærmen. Klik på "WMV" i udvælgelsen vinduet. Marker feltet ud for "Preview Video", hvis du gerne vil se din konvertering i gang. Klik på "Konverter video."

ANV Soft

4 Download og installer freeware fra Any Video Converter site. Klik på "Start" og "AnvSoft" for at starte programmet.

5 Klik på "Tilføj video" for at finde VTS mappe på din computer. Åbn mappen, og dobbeltklik på .IFO filen for at føje den til programmet. Klik på menuen "Profil" og vælg "Customized WMV Movie".

6 Klik på "File" og træk musen for at "Set Output Folder". Dobbeltklik på den mappe, fil, hvor du vil gemme din WMV fil, eller brug standardnavnet "Any Video Converter" mappe i "Dokumenter". Klik på "OK", og "Konvertere."

WMV-Konvertering Freeware

7 Download og installer freeware konverter fra DVD Video Soft. Klik på "Start" menuen og "Freemake Video Converter" for at åbne programmet.

8 Klik på "Video" i øverste venstre hjørne af vinduet. Find din VTS mappen og dobbeltklikke på .IFO filen for at indlæse den i videoen editor. Klik "til WMV" nederst i vinduet.

9 Klik på menuen "Preset". Vælg en videoopløsning fra "320 x 240" til "1920 x 1080", afhængigt af størrelsen på din skærm. Klik på "Konverter".

TIPS

  • Konverter VTS filer til WMV på samme tid som dekryptere din dvd. Indstil output format din DVD-ripping software til WMV og klik på "Rip".

relaterede artikler