Sådan oprettes og udskrive dit eget foto Julekort

June 13

Sådan oprettes og udskrive dit eget foto Julekort


Må ikke nøjes med en kasse med de traditionelle julekort i år. Opret en brugerdefineret design med dit eget personlige præg. Brug desktop publishing software, digital kamera software, eller et julekort skabelon kan du oprette en hjertevarm design og personlig besked til dine kære denne ferie sæson. Køb karton eller fotopapir at udskrive dine julekort vil spare dig fra at skulle vente på en printer til at sende dine kort i den travle feriesæsonen.

Instruktioner

Digital Camera Software

1 Sådan oprettes og udskrive dit eget foto Julekort

Brug dit digitale kamera og software til at skabe julekort.

Hent billeder, som du vil bruge i dine julekort fra dit digitale kamera til din computer.

2 Åbn dit foto software, der fulgte med digitalkameraet. Åbn kortet projekter til rådighed for dig at skabe. Find et projekt, der vil tillade dig at oprette feriekort og dobbeltklikke på et kort, som du foretrækker. Vælg et kort, layout, der vil passe til din fotopapir eller karton. Overvej valg af papir, efter at du har valgt et design.

3 Find og åbn de fotos, du vil importere ind i julekort. Indsæt et eller flere fotos ind feriekortet, du vælger.

4 Tilføj yderligere billeder fra multimedieklip eller gratis internet grafik. Skriv en besked ved hjælp af tekstværktøjet. Opret og gem flere forskellige versioner til forskellige familie og venner.

5 Se et eksempel på dit kort for at tjekke, hvordan dit design vil se ud, når udskrevet. Foretag ændringer og gemme julekort, du har oprettet til din harddisk. Print print mindst en test til din printer. Udskriv til dit foto papir eller karton, når print testen ser ud som du havde tænkt dig.

Desktop Publishing

6 Sådan oprettes og udskrive dit eget foto Julekort

Brug desktop publishing software til at skabe julekort.

Åbn din desktop publishing software. Opret et nyt projekt, og vælg et layout, der vil udskrive på din printer og karton. Overvej en traditionel foldet kort, et enkeltsidet kort, en dobbeltsidet kort, harmonika-foldede kort, og en tredobbelt foldet kort. Beslutte, om dit kort bliver stående eller liggende.

7 Opret et design ved hjælp af en blanding af dine egne fotos, stock-fotos, dine egne grafiske designs, multimedieklip, eller gratis downloades internet grafik. Brug ikke ophavsretligt beskyttede billeder. Indsæt grafik og tekst, indtil dit design og budskab er færdig.

8 Prøve forskellige effekter på dine billeder og tekst til at give det din distinkt kreative touch, såsom skygger, overlays, og gløder. Gem flere forskellige versioner af kortet og sammenligne, når dit design er færdig.

9 Klik på "Vis udskrift" for at tjekke, hvordan dit design vil se ud, når udskrevet. Foretag ændringer og gemme julekort, du har oprettet til en mappe på din harddisk.

10 Udskriv en print test for at kontrollere for eventuelle problemer med layout eller farve. Udskriv til dit karton, når din udskrive testen ser korrekt.

Julekort Skabeloner

11 Sådan oprettes og udskrive dit eget foto Julekort

Hent Jul kort skabeloner.

Hent en printbar julekort skabelon fra internettet eller åbne din software, der indeholder feriekort skabeloner, såsom kontorpakke softwarepakker eller almindeligt forudinstallerede programmer med skabeloner.

12 Gennemse de forskellige ferie skabeloner, og dobbeltklik på en, der bedst passer til et design, du foretrækker, og der vil passe dit karton eller fotopapir.

13 Indsæt flere billeder og grafik og fotos fra din skabelon design guiden eller et program, der vil give dig mulighed for at redigere billeder, såsom et tekstbehandlingsprogram eller male program. Skriv en meddelelse, du vil kortene at sige, forlader mindst 1 tomme af hvide mellemrum mellem billeder og tekst.

14 Vælg "File", "Print Preview" for at se, hvis kortet kommer til at udskrive korrekt. Gem dine endelige ændringer ved at klikke på "File", "Gem som" og vælge et navn og mappe til den nye fil.

15 Udskriv en print test for at kontrollere for eventuelle problemer med layout eller farve. Udskriv til dit karton, når din udskrive testen ser korrekt.


relaterede artikler