Sådan åbnes en Korrupt PDF-fil

September 18

Sådan åbnes en Korrupt PDF-fil


Over tid kan computerfiler blive korrupt. Dette skyldes ofte, at den fil, der gemmes forkert, en virus ødelægger en del af den fil eller den specifikke fil, der gemmes i en dårlig sektor. Uanset årsagen, den eneste måde den korrupte fil (såsom en PDF-fil) kan tilgås igen er gennem en fil opsving program. Mange programmer findes med den primære funktion for at inddrive filer.

Instruktioner

1 Åbn Recovery Toolbox. Programmet er tilgængeligt via RecoverToolbox.com hjemmeside. Når programmet belastninger ved at klikke på "Gennemse" fanen ved siden af ​​"Source filnavnet PDF" og vælg den korrupte PDF-fil, du vil gendanne. Klik på "Analyser" og derefter "Gem fil". Når processen er færdig, er en ny PDF-fil, der oprettes. Dobbeltklik på PDF-filen og PDF reader installeret på computeren (såsom Acrobat Reader) indlæser dokumentet.

2 Indlæs Advanced PDF Repair (tilgængelig via PDF-Repair.com). Klik på "Søg", og vælg den korrupte PDF, du vil åbne. Scan dokumentet, og vælg derefter en placering til en udskiftning PDF skal foretages (f.eks skrivebordet eller "Dokumenter"). Klik på "Gendan", og den korrupte PDF genvindes. Dobbeltklik på filen, og dokumentet belastninger i computerens PDF reader.

3 Åbn Genoprette PDF (tilgængelig via RecoverPDF.net). Klik på "Vælg File (s)" og derefter vælge den PDF-fil, du vil indlæse. Vælg "Reparer" fra det nederste højre hjørne af programvinduet. En statuslinje vises i softwaren skærmen. Når reparationslakker "Done" er angivet under indikatoren Progress. Dobbeltklik på den reparerede fil og PDF belastninger på skærmen.


relaterede artikler