Hvad Er Dato for ændring Mean i en zip-fil?

August 24

En zip-fil er en komprimeret mappe, der indeholder en eller flere filer. Zip-filer komprimerer data for at reducere filstørrelsen. Windows Explorer bruger forskellige kategorier for at sortere filer, såsom "Navn", "Størrelse", "Type", "Oprettelsesdato" og "Date Modified." "Dato Modified" slags zip filer baseret på, når filen blev ændret.

komprimerede mapper

"Dato for ændring" henviser til dato og tidspunkt, hvor en bruger lavet modifikationer eller ændringer til indholdet af en zip-fil. Handlinger, der tæller som ændringer omfatter: tilføje en ny fil eller filer til den komprimerede zip-mappen, fjerne en fil eller filer fra den komprimerede zip-mappen, og overskrive eksisterende filer. Hver gang en ændring sker på zip-filen, datoen og tidspunktet angivet ud for "Dato for ændring" vil opdatere til afspejle det punkt, hvor ændringer blev foretaget.

individuelle filer

Windows tildeler også "Dato for ændring" til filer føjes til en komprimeret zip-mappe. "Date Modified" viser den sidste gang, hvor en bruger gjorde redigeringer et dokument, billede, video eller lydfil. Hvis en bruger aldrig har foretaget ændringer til en fil, "Date Modified" viser dato og tidspunkt, hvor en fil blev hentet, kopieres eller installeret til harddisken.

Fil Tilladelser

Windows tildeler sikkerhed adgang, eller "tilladelser," til hver fil og mappe på harddisken. Afhængigt af de tilladelser, der er for en fil, kan alle brugere på en computer eller et netværk har adgang til zip-filen, eller kun et udvalgt antal brugere kan få adgang til filen. Nogle brugere kan have tilladelse til at se en fil, men kan ikke slette eller foretage ændringer i komprimeret zip mappen. Andre brugere kan have fuld kontrol over zip-fil. Administratorer afgøre, hvem der kan eller ikke kan få adgang til en fil.

Tilføjelse kategorier

For at tilføje "Date Modified" til listen over sortering kategorier, skal du højreklikke på Windows-logo. Vælg "Åbn Windows Stifinder" i genvejsmenuen. Højreklik på et tomt område i højre rude. Pege på "Sortér efter." Klik på "Mere ..." Rul til "Dato Modified." Marker afkrydsningsfeltet ud for den kategori. Klik på "OK".


relaterede artikler