Sådan Test DDNS

April 1

Sådan Test DDNS


Domain Name System (DNS) er en database, der oversætter et domænenavn til en IP-adresse. For eksempel ser vi www.yahoo.com, men computeren ser den aktuelle IP-adresse. På grund af DNS, kan vi skrive web-adresse i stedet for IP-adressen. Hvis et edb-system er at have forbindelsesproblemer, kunne det være, fordi der er et problem med DNS at kunne finde webadressen. Du kan teste DNS hjælp af Nslookup kommandoen.

Instruktioner

1 Klik på Windows-logoet i nederste venstre hjørne af skærmen, skriv "cmd" i søgefeltet og tryk på "Enter". Et sort åbnes. Skriv "cd \ windows \ system32" ved kommandoprompten og trykke på "Enter". Dette ændrer mappe.

2 Skriv "nslookup" og tryk "Enter", når du ændrer biblioteket i samme sorte vindue. DNS-serverindstillinger De vises på skærmen. Skriv enhver hjemmeside-adresse, som www.google.com, og trykke på "Enter". IP-adressen for det websted, du indtastede kommer på skærmen. IP-adressen ser noget lignende "555.128.485.32".

3 Skriv "ping --a", og IP-adressen i det forrige trin i det samme sorte vindue. Sørg for at bruge den --a skifte foran IP-adresse, du skriver. Den skal gerne dette: -a 555.128.485.32 (baseret på IP-adressen bruges i det foregående trin). I resultaterne bør du se DNS-serveren sendt og modtaget pakker. Det kan sige noget lignende "Sendt = 4, modtaget = 4, Lost = 0." Hvis det har modtaget alle pakker, der sendes og ikke mistet, DNS er korrekt.


relaterede artikler