Sådan åbnes BMP-filer

August 13

Sådan åbnes BMP-filer


En bitmap (BMP) fil er et digitalt billede filformat, der bruges i digital fotografering og visse applikationer, såsom Microsoft Paint. Væsentlige betyder "kort over bits," bitmap-filer er som regel større end andre billedfiler typer. Årsagen til den større størrelse er, at de mangler kompressionen af ​​andre fil typer, såsom JPEG. Du kan åbne BMP-filer, med det rigtige program, ved at følge et par skridt.

Instruktioner

1 Hent og installer et billedvisning program til din computer. Fordi bitmap filformat bruges ofte med Microsoft-operativsystemer, er Microsoft Office Picture Manager anvendt i de følgende trin. Bemærk, at den samme proces vil arbejde med de fleste billede visning programmer. Picture Manager er en del af Office-pakken af ​​programmer, og en gratis prøveversion er tilgængelig fra Microsoft Office hjemmeside (se Resources afsnit). Du kan også downloade en gratis kopi af Picture Manager 2003 fra Brothersoft stedet (se Resources afsnit).

2 Adgang til mappen, hvor bitmap-filen er gemt. Højreklik på knappen Start i Windows, og vælg "Åbn Windows Stifinder" valgmulighed. Dette vil lancere et separat vindue. Brug rullemenuerne i adresselinjen for at få adgang til den mappe, hvor BMP-filen er gemt. Højreklik gang på filnavnet Råstofdirektoratet og vælg "Åbn med" mulighed for at generere en liste menuen til højre.

3 Klik én gang på "Vælg standardprogram" valgmulighed. Dette vil generere et separat pop-up vindue, der vil tillade dig at finde billedvisning program, du hentede i trin et, i dette tilfælde Microsoft Office Picture Manager. Brug drop-down menuen på "Åbn med" menuen for at finde programmet. Fremhæv navnet programmet, og klik én gang på "OK" knappen. BMP åbner i det valgte program.