Sådan installeres RuneScape ActiveX

October 11

RuneScape er en flash-baseret massivt flere spillere online spil, der spilles via din webbrowser. Du opretter en karakter til rejse, selvom en verden af ​​eventyr med tusindvis af andre spillere fra hele verden. Grundlæggende konti er gratis, og der er ingen klient til at downloade, så du kan spille RuneScape på enhver computer med minimal installation. RuneScape bruger ActiveX, et sæt af softwarekomponenter, der er udviklet af Microsoft og ofte anvendes Java-baserede programmer.

Instruktioner

1 Sådan installeres RuneScape ActiveX


Besøg www.RuneScape.com. RuneScape spilles fra din browser, så det behøver ikke at blive installeret. Hvis du besøger hjemmesiden for første gang, vil der være en velkomst skærm til RuneScape. Du kan skifte en mulighed for at "Vis ikke denne side igen" i øverste højre del af siden.

2 Sådan installeres RuneScape ActiveX


Klik på "Fortsæt med at hele siden for Nyheder og spillet Hjælp" for at fortsætte til lanceringen side.

3 Sådan installeres RuneScape ActiveX


Klik på knappen "Gratis Brugere Klik her for at spille." Du behøver ikke at være fuldt medlem af RuneScape at installere ActiveX.

4 Sådan installeres RuneScape ActiveX


Klik på "Kør" for at installere ActiveX. ActiveX ikke kræver, at du genstarter din browser.

5 Sådan installeres RuneScape ActiveX


Vent RuneScape at indlæse. Hvis der opstod en fejl under installation af ActiveX, vil RuneScape ikke starte. Gense RuneScape og forsøger at installere ActiveX igen. Hvis der stadig er et problem, kan du prøve at opdatere din browser eller skifte til en anden. Hvis alt går vel, skal du logge ind på din konto for at begynde at spille RuneScape.

TIPS

  • RuneScape har flere tegningsoptioner, herunder en gratis account.ActiveX er en populær komponent til Adobe Flash, så det er nyttigt ud over RuneScape.You behøver ikke at oprette en konto, før du installerer ActiveX.
  • Mens installere ActiveX gennem RuneScape.com er sikkert, kan andre hjemmesider forsøge at narre dig til at installere ondsindet software under dække af ActiveX.