Sådan Brug Skype på en Samsung SCH-R610

July 11

Mobiltelefon teknologien udvikler sig i et hastigt tempo. Smartphones er i stand til at indsnævre din GPS-position, scanne stregkoder i butikkerne og video-chatte med mennesker over hele verden. Desværre er Samsung SCH-R610 ikke tilbyde mange smartphone funktioner. Selvom Samsung er i stand til at optage video, er det ikke i stand til at bruge video til Skype. Du kan dog aktivere dit telefonnummer med Skype tjeneste for at gøre Skype-opkald til reducerede internationale priser. Så du kan bruge en ikke-video version af Skype på Samsung SCH-R610.

Instruktioner

1 Besøg Skype hjemmeside (se Resources). Kør musen hen over linket "Get Skype" øverst på siden. Klik på linket til "andre telefoner" i drop-down menuen.

2 Rul ned til bunden af ​​den næste side, og klik på "Konfigurer Skype til Go". Klik på fanen for "Opret en konto" og udfylde auto-formen side med dit navn, køn, land og mobiltelefonnummer. Du vil blive bedt om at oprette en brugerkonto og en adgangskode. Når du er færdig, skal du klikke på "Jeg accepterer -. Fortsæt"

3 Indtast dine venners numre i Skype til Go portal. Siden vil tildele dig en Skype-bestemt antal med til at kalde hver af dine venner.

4 Dial en Skype-bestemt nummer at ringe til en ven og betale Skype satser, selv hvis din ven er i et andet land. Du kan sende SMS-beskeder på denne måde også. Anklagerne vil blive tilføjet til din nuværende mobiltelefon regningen.


relaterede artikler