Sådan Komprimer en WMV-fil

September 6

Sådan Komprimer en WMV-fil


Selvom Microsoft udviklede Windows Media Video (WMV) oprindeligt til Windows, er det blevet en standard afspilles på mange systemer, udstyr og programmer. Filer i dette format butik farve, levende billeder og lyd, kan de også vokse for stor til praktisk håndtering. Komprimering dem i mindre arkiver gør dem passe i hårde medier og nemmere at overføre via e-mail eller web-sider. Windows XP og senere versioner har et indbygget værktøj til at udføre denne proces.

Instruktioner

1 Kør din foretrukne fil browser, der varierer efter version. Som et eksempel i Windows XP skal du klikke på "Start" og vælg derefter "Denne computer" for at få vist vinduet Denne computer.

2 Se efter WMV fil, du vil komprimere. Dobbeltklik på drev og mapper til at afsløre deres indhold.

3 Højreklik på filen og vælg "Send til" og "komprimeret (Zipped) File". Filen er komprimeret på samme sted som originalen.

4 Brug et enkeltstående kompressor hvis din version af Windows er tidligere end XP, eller denne metode ikke virker. Eksempler herpå er online Nippy Zip, som arbejder helt på nettet og undgår program downloads; den gratis 7-Zip, en open source hjælpeprogram, du kan ændre til dine behov; og den kommercielle WinZip, som kan sikre zip-arkiver med adgangskoder og automatisk makulering efter brug.