Konflikt i Deling af internetforbindelse (ICS) IP

May 12

Konflikt i Deling af internetforbindelse (ICS) IP


Ligesom hvert hus på en gade har brug for en adresse, hver enhed på World Wide Web har brug for en Internet Protocol, eller IP, adresse, så trafikken kan dirigeres til det. Svarende til den måde lejligheder i et højhus har en fælles adresse, Deling af internetforbindelse, eller ICS, tillader flere tilsluttede computere at dele en offentlig IP-adresse ved at tildele en privat adresse til hver computer. Fordi hver Internet anmodning skal stamme fra en offentlig IP-adresse, ICS konverterer en privat adresse til en offentlig adresse og vice versa som data går til og fra internettet. Forestil det tilfælde, hvor to lejligheder i samme bygning har hver den samme lejlighed nummer. Dette ville medføre en konflikt, ikke ulig den konflikt, der opstår i ICS, når en computer forsøger at bruge et privat IP-adresse, der er allerede er i brug af en anden computer.

Offentlig og Privat

En IP-adresse svarer til en adresse for enheder tilsluttet til World Wide Web, fordi det giver computere til at finde og sende oplysninger til hinanden. Der er to former for IP-adresser: offentlige og private. Al trafik på internettet skal stamme fra en offentlig IP-adresse, og alle på internettet kan sende trafik til en offentlig IP-adresse. Intervaller af IP-adresser er reserveret som private, hvilket betyder at de kan genbruges af alle og gælder kun i forbindelse med den lokale gruppe af computere, der bruger dem. For eksempel, "74.125.65.105" er en offentlig IP-adressen på en Google-server. Hvis jeg direkte internettrafik til denne adresse, vil det blive dirigeret til Google-server, som måske eller måske ikke foretage nogen handling på det. "192.168.1.100" er en privat adresse, der bruges af mange hjem internetbrugere. Internet trafik sendt til 192.168.100 vil nå min computer, hvis det kommer fra andre lokalt tilsluttede computere ved hjælp af denne række adresser. Det har ingen betydning på World Wide Web.

ICS

Når du tilmelder dig internettjeneste, din internetudbyder tildeler dig en enkelt offentlig IP-adresse, der kan ændre sig fra tid til anden. Hvis du har flere computere i hjemmet, der har brug for at få adgang til internettet, de hver nødt til at have deres egen private IP-adresse og deler den offentlige IP-adresse, fordi hver Internet anmodning har at stamme fra en offentlig IP. Deling af internetforbindelse, eller ICS, er en funktion i Microsoft Windows, der gør dette muligt. Det tildeler en privat IP-adresse til hver lokale computer. Når en lokal computer sender oplysninger til internettet, ICS erstatter den private IP-adresse med den delte offentlige IP-adresse samt et portnummer. Når oplysninger kommer tilbage, erstatter den offentlige adresse og portnummer med den private IP-adresse og sender oplysningerne tilbage til den rigtige computer.

ICS Konflikt

Det er muligt at tildele private IP-adresser manuelt til computere på dit lokale netværk frem for at lade ICS at tildele dem. Men hvis du manuelt har tildelt en adresse til en computer, der ikke aktuelt er tilsluttet til netværket, og en anden computer anmoder om en adresse fra ICS, er det muligt for ICS at tildele den samme adresse, som du allerede har givet til den anden computer. Når den anden computer forsøger at bruge IP-adressen, der er allerede er i brug af en anden computer, det skaber en IP-adresse konflikt i ICS.

Identifikation Modstridende Computers

Når en IP-adresse konflikt opstår, den computer, der bruger allerede de modstridende adresse holder denne adresse og dens Internet service ikke afbrydes. Dog forekommer en fejlmeddelelse på den pågældende computer, og hver anden computer forsøger at bruge den samme adresse. For at finde ud af, hvilke computere er modstridende, kontrollere hver pc på det lokale netværk for ICS konflikt fejlmeddelelse.

Forebyggelse ICS Konflikter

For at forhindre ICS konflikter, vælge en metode til at tildele private IP-adresser. Enten tildele adresser manuelt til hver computer og kontrollere, at hver adresse er unik eller lad ICS håndtere opgaverne for dig.

Løsning ICS Konflikter

For at løse ICS konflikter, redigere manuelt tildelte adresse for en af ​​computerne i konflikt og enten ændre det til en unik adresse eller tillade ICS til automatisk at tildele adressen.


relaterede artikler