Hvordan laver runde hjørner i GIMP Videos

May 1

Du kan bruge GIMP til at lave videoer eller diasshows, og du kan digitalt redigere hvert billede, før du gemmer projektmappen som et slutprodukt. For eksempel kan man anvende en afrundet hjørne virkning som hver ramme, hvilket vil forårsage enden video har afrundede hjørner. Når du har tildelt hver ramme en overgang hastighed, kan du gemme din fil med en animation-venlige forlængelse for at bevare din video.

Instruktioner

1 Start GIMP og oprette en ny fil ved at klikke på "File" og "Ny". En opstart dialog vises, så du kan vælge den størrelse og opløsning af projektmappen.

2 Vælg "File" og "Åbn som Lag" for at indsætte de billeder, du ønsker at gøre op din video. Hvert billede vil blive indsat som sit eget lag og vil have en tilsvarende miniature synlig i Lag Dialog.

3 Klik på miniaturen af ​​det første lag, du ønsker at arbejde med. Brug Op eller Ned pileikonerne på bunden af ​​Lag Dialog til at flytte laget. For animation, vil laget tættest på bunden af ​​dialogboksen vises først og laget nærmest toppen vises sidst.

4 Vælg fanebladet "filtre" og klik på "indretning" og derefter "Runde hjørner." En dialog Script-Fu vises. Vælg en kant radius, såsom "40", og sørg for, at følgende felter forbliver ukontrolleret: tilføje drop-skygge, tilføje baggrundsmusik og arbejde på kopi. Klik på "OK", og sørg kanten radius størrelse du har valgt opfylder dine behov. Gentag Decor Filter for hver lag ved først at klikke på den tilsvarende miniature i Lag Dialog og derefter vælge "Filters" fanen og så videre.

5 Dobbeltklik inden Lag Dialog på navnet på en af ​​dine lag. Efter navnet, skriv en overgang hastighed, såsom "(5000ms)," forlader et rum mellem titlen og åben parentes. Dette dikterer, hvor længe rammen vil forblive synlige i videoen. Én efter én, skal du klikke på hvert lag miniature og tildele hver en tid.

6 Gem din GIMP video ved at klikke på "File" og "Gem som", ved hjælp af en animation forlængelse såsom ".gif".

TIPS

  • For at se din video, skal du vælge "Filtre", "Animation" og "Afspilning".
  • Når du gemmer, vil et pop-up-boks ser ud til at guide dig gennem processen. Sørg for at tjekke "Gem som animation," i stedet for "Samkopier billede." Udfladning billedet vil komprimere alle rammer i et enkelt lag.