Sådan Set Up Non Raid Sata HD

February 22

Der var engang en tid, hvor computer ejere ikke kunne få nok af mere fart. I dag er mange af os har al den hastighed, vi nogensinde kunne vil, men vi er hele tiden at løbe tør for lagerplads. Opgrader din computers SATA harddisk til at skabe mere plads til dine foretrukne videoer, musik og spil.

Instruktioner

1 Luk computeren ned helt. Find strømkablet på bagsiden af ​​maskinen. Strømkablet er normalt meget tyk, og beliggende nær toppen. Tag det.

2 Åbn din computer. Kig efter en løftestang eller knap, der kan trækkes eller skubbes til at frigive en af ​​panelerne på siden af ​​chassiset. Hvis du ikke ser en af ​​disse, kigge efter en serie af Phillips skruer langs kanten af ​​bagsiden af ​​kabinettet, og skru dem.

3 Kig efter en metal beslag inde i computeren, der er omkring samme størrelse som harddisken. Nogle computer tilfælde har flere af disse. Ideelt set vil du finde en, der efterlader et mellemrum mellem din nye harddisk og eventuelle eksisterende, så masser af luft vil være i stand til at flyde omkring drevet. Skub harddisken ind i beslaget, du har valgt, og fastgør den med to monteringsskruer på hver side. Hvis du har købt en detail-boxed drev, er skruerne inkluderet.

4 Find strømforsyningen på bagsiden af ​​computeren sagen. Adskillige kabler kommer fra strømforsyningen. Kig efter et kabel med en sort stik på enden, ca 1-tommer bred, og tilslut det til bagsiden af ​​drevet. Hvis der ikke er stik som dette, se efter en hvid stik med fire ben. Placer SATA strømadapter (medfølger med en detail-boxed drev) i løbet af dette, sæt derefter den anden ende af adapteren ind i bagsiden af ​​harddisken.

5 Sæt SATA datakablet ind i bagsiden af ​​harddisken og i bundkortet. Stikkene på enderne af kablet er L-formet, hvilket forhindrer dem i at blive sat forkert.

6 Luk computerens kabinet, udskifte strømkablet og tænd for computeren. Den nye harddisk vil blive opdaget af computeren automatisk.


relaterede artikler