Sådan Design Email kampagner

August 3

Sådan Design Email kampagner


En e-mail-kampagne er en kampagne, hvor du bruger e-mails for at tiltrække kunder, indsamle oplysninger eller udføre forskning. Du har flere muligheder for at designe en e-mail kampagne for at sikre kampagnen afspejler din virksomhed og dig. En e-mail-kampagne kan tilpasses, men så du kan gøre så mange af disse trin, som du gerne vil gøre.

Instruktioner

1 Beslut det primære fokus for kampagnen. Vælg noget du kan arbejde med, såsom at indsamle flere kunder, reklame dine produkter, hvilket skaber en sladder om din virksomhed eller røre base med dine eksisterende kunder.

2 Bestem antallet af e-mails til brug i kampagnen. De fleste kampagner vare fra en til tre måneder. Du ønsker ikke at e-maile en person mere end en gang om ugen i løbet af denne tid. Så baseret på mængden af ​​oplysninger, du har, og dit mål, skal du vælge en række e-mails til at sende.

3 Saml de oplysninger, du har brug for din kampagne. Hvis du annoncerer et selskab, samle alle de vigtige oplysninger om dette selskab. Hvis du tilbyder noget særligt, samle disse oplysninger. Opdel oplysningerne i antallet af e-mails, du vil sende.

4 Leje en forfatter eller en person med kampagnen ekspertise, til at komponere e-mails.

5 Saml en e-mail liste.

6 Send dine e-mails. Vær sikker på at medtage en tilbagevenden e-mailadresse eller et link til et sted dine kunder eller klienter kan besøge.