Hvordan laver MSN Emotions Større

March 6

Hvordan laver MSN Emotions Større


MSN Messenger, nu opdateret som Windows Live Messenger, var en instant messaging-programmet er udviklet af Microsoft. Brugere kan sende tekst, billeder og humørikoner til venner på deres kontaktliste. Emoticons, også kendt som "smilies", er små grafik - normalt forestiller ansigter - der udtrykker følelser. Emoticons kan vise et smilende ansigt, en blinkede ansigt og forskellige andre udtryk. Hvis du stadig bruger MSN Messenger kan du øge størrelsen på dine humørikoner på samme måde, som du justere størrelsen på din tekst.

Instruktioner

1 Log-på MSN Messenger.

2 Start en ny snak med en af ​​dine venner ved at dobbeltklikke på deres navn på listen over kontakter.

3 Indtast din tekst, herunder humørikoner, som normalt.

4 Klik og træk musen over humørikon at vælge det.

5 Klik på ikonet for bogstavet "A" over tekstfeltet for at få adgang til menuen skrifttype. Forøg skriftstørrelsen at gøre humørikon større.

6 Send din chatbesked som normalt.

TIPS

  • Ved hjælp af nogle versioner af MSN Messenger, kan du ændre skriftstørrelsen ved at klikke på en drop-down menu i chatvinduet. Brug den til at vælge en større skriftstørrelse end din tekst for at øge størrelsen på din humørikon.
  • Nogle versioner af MSN Messenger kan håndtere humørikoner op til 50x50 pixels brede. Ældre versioner kan have til at re-size humørikoner til at vise dem korrekt.

relaterede artikler