Sådan Tilslut til en Linksys IP

July 20

Sådan Tilslut til en Linksys IP


Den største årsag til at forsøge at oprette forbindelse til din router IP-adressen er at aktivere trådløs sikkerhed for at forhindre uønskede mennesker få adgang til din Wi-Fi-netværk. Men udtrykket "trådløs" er lidt af en misvisende, fordi for at få adgang routerens IP-adresse indstillinger, skal du tøjre routeren til din computer til at skabe et sikkert, "wired" tilslutning.

Instruktioner

1 Sluk routeren fra. For at gøre dette, skal du tage den. Mest populære routere ikke udstyre deres routere med en on / off knap. Hvis sat i stikkontakten, routeren er tændt.

2 Sæt et Cat5 Ethernet-kabel i WAN (Wide Area Network) porten på din trådløse router. De fleste routere har mere end én WAN-porten. Det er ligegyldigt, hvilken port du vælger at bruge.

3 Sæt den anden ende af Cat5 Ethernet-kablet i Ethernet-porten på din computer.

4 Sæt routeren i og lad 20 sekunder for routeren til helt starte op.

5 Åbn en webbrowser, og fjern standard-adresse i adressefeltet. Indtast standard routerens IP-adresse i adressefeltet. For Linksys routere og D-Link routere, indtaste 192.168.0.1. For Belkin routere, indtaste 192.161.1.2. For en liste over andre standard router-adresser, adgang Tech Spot.com, beliggende i referencerne.


relaterede artikler