Sådan Burn MPG filer til en DVD

July 5

Den MPG fil er en computer kompression-fil, der blev indført med Moving Picture Expert Group til at komprimere VHS og Video CD-filer i et lossy format og samtidig bevare billedkvaliteten. Denne komprimering teknik gør det muligt at brænde flere timers video på en dvd til afspilning på andre computere. Processen med at brænde disse filer til en DVD er blevet intergrated i Windows-operativsystemet og giver mulighed for stort set alle bruger til at brænde dem med succes uden en specialiseret softwarepakke. Denne grundlæggende 'træk og slip' operation fungerer i både Macintosh og Windows-computere, selvom de specifikke programmer og filnavne variere noget mellem operativsystemer.

Instruktioner

1 Kopier dine MPG filer i en fælles mappe og holde denne mappe åben.

2 Åbn "Denne Computer" vinduet ved venstre klikke på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord og derefter klikke på "Denne Computer" overskrift i menuen, der vises. Macintosh-systemer bruger "Finder".

3 Vælg alle de MPG filer, du ønsker at brænde ved at venstre klikke på en og derefter trykke på "Control" og "A" tasterne samtidigt på tastaturet.

4 Venstre klik på en af ​​de fremhævede filer. Hold venstre museknap nede, når du klikker.

5 "Træk" filerne på tværs fra deres mappe til DVD brænder drev i "Denne Computer" vinduet.

6 Slip venstre museknap for at "Drop" dem over på ikonet for din dvd-brænding drev.

7 Dobbelt venstre på det dvd brænder drev i "Denne Computer" vinduet.

8 Gennemgå notering af MPG filer, du lige har flyttet ind i dette område for at sikre, at de er der alle sammen.

9 Sæt en tom dvd i dvd-optagelse drev.

10 Find "Brænd til disk" knappen øverst i vinduet på værktøjslinjen. Klik på denne knap for at starte brændingen.

11 Indtast et navn til disken i DVD brænder dialogboks, der vises, og klik på knappen "Næste". En statuslinje vises informere dig om afslutningen status brændingen.

12 Fjern disken fra drevet efter brændingsprocessen er fuldført. Disken vil skubbe automatisk ved held at brænde MPG filer.


relaterede artikler