Hvordan man skriver en makro til at udskrive etiketter

October 3

Makroer bruges til at skabe, optage og gemme gentagne handlinger. De kan spare dig tid, hvis du har brug for til at fuldføre flere trin i et dokument eller en fil. Selv et par enkle trin kan blive til et mareridt, hvis du behandler hundredvis af poster. Når du har gemt din makro, kan du afspille dine handlinger i projektet. Hvis du ikke har brugt makroer før, kan du blive overrasket over hvor hurtigt du kan bygge en. Du kan oprette en makro til at udskrive etiketter ved hjælp af Microsoft Word 2007.

Instruktioner

1 Åbn Word 2007 og kontrollere, at "Udvikler" fanen er synlig, så du kan få adgang makroer. For at tilføje fanen "Udvikler" til båndet, skal du gå til Microsoft Office-knappen, og vælg "Word-indstillinger." Klik på "Popular" og placere et flueben ved "Vis Udvikler fanen på båndet" og derefter klikke på "OK."

2 Vælg fanebladet "Udvikler" og klik på "Indspil makro" fra båndet. Den "Indspil makro" dialogboksen åbnes.

3 Indtast en makro navn i "Macro navn" tekstfeltet. Vælg, hvor du gerne vil gemme din makro fra drop-down listen. Tilføj en beskrivelse af din makro, så du kan huske, hvorfor og hvornår den blev oprettet. Tildel makro til en knap eller dit tastatur for nem adgang.

4 Klik på "knap" for at tildele makro til en knap. I "Word-indstillinger" dialogboksen, forlade "Tilpas" valgt. Vælg den makro, du lige har oprettet fra listen over kommandoer, og klik på "Tilføj". Klik på "OK" for at placere knappen makro i din værktøjslinjen Hurtig adgang.

5 Klik på "Keyboard" for at tildele en genvejstast til makroen. Indtast tastaturgenvejen sekvens, du vil bruge. Hvis genvejstast, du har valgt er tilgængelig, "der aktuelt er tildelt" vil være ikke-tildelt. Vælg "Assign" og derefter "Luk". Word vil begynde at optage din makro.

6 Vælg fanebladet "Forsendelser" og vælg "Labels". Klik på knappen "Indstillinger" for at finde den type etiket, du vil udskrive. Vælg din etiket fra listen over "Label leverandører" og "Product nummer." Klik på "OK" for at lukke "Label Options" dialogboksen.

7 Indtast en adresse til "Address" tekstfeltet. Vælg "Full side af samme etiket" eller "Single label" under "Udskriv" valgmulighed. Tryk derefter på knappen "Udskriv".

8 Retur til fanebladet "Udvikler" og vælg "Stop Recording". Word 2007 automatisk skrive makroen for dig. Du er nu klar til at udskrive etiketter ved hjælp makroen.

9 Placer ark etiketter i printeren, før du kører makroen. For at køre makroen, bruge tastaturgenvejen nøgle, du har oprettet til makro eller gå til værktøjslinjen Hurtig adgang, og klik på knappen makro. Alternativt kan du køre makroen ved at vælge fanen "Udvikler", vælge "makroer" og klikke på "Run".


relaterede artikler