Sådan søger HTML i Tumblr

February 8

Sådan søger HTML i Tumblr


Mens Tumblr er designet, så brugere uden HTML erfaring kan bruge og nyde alle de funktioner, kan brugerne også styre stillinger og deres temaer ved hjælp af en HTML-editor. Hvis du prøver at forstå, hvordan en bruger har oprettet en vis effekt med HTML, kan du bruge din browser til at se kilden og inspicere elementet. Hvis du ønsker at ændre eller modificere din Tumblr tema, vil du ønsker at gå til "Tilpas" siden og aktivere brugerdefinerede HTML.

Instruktioner

Visning Tema HTML

1 Åbn "Customization" side på Tumblr ved www.tumblr.com/customize. Du kan også få adgang til denne side ved at gå til instrumentbrættet og klikke på "Tilpas" i højre sidebar.

2 Klik på "Theme" og vælg "Brug brugerdefineret HTML" nederst i temaet vinduet.

3 Brug "Ctrl" og "F" i din browser for at søge HTML baseret på, hvad du leder efter, være, at et vist element - såsom "Citat" - eller et bestemt sæt af kode, såsom "krop "tag i stil ark. Visse browsere, såsom Firefox og Chrome, vil fremhæve hver forekomst af elementet, hvilket gør det nemt at scanne dokumentet til, hvad du forsøger at finde.

Visning Sidekilde

4 Gå til Tumblr side, hvor du ønsker at finde HTML kodning. Husk, når du ser kilden til en side, vil du være at se alle de kode, der bruges til at oprette denne side: HTML, CSS, PHP, Javascript, alt. At vælge en bestemt side - en post i stedet for side 3 i en blog, for eksempel - vil gøre det lettere at finde den kode, du søger.

5 Højreklik på baggrunden af ​​siden - ikke på et link eller billede - og vælg "Vis kildetekst." Nogle browsere, ligesom Chrome, skal du åbne HTML i en ny fane; andre, ligesom Firefox, åbne kilden i et separat vindue.

6 Brug "Ctrl" og "F" for at finde det element, du søger. For eksempel, hvis du leder efter HTML bruges til at ændre bestemt tekst, søge efter tekst vil tage dig til den på siden.

TIPS

  • Du kan se HTML af en post du skriver ved at klikke på knappen "HTML" på den yderste højrefløj i formatering værktøjslinjen.