Hvordan man laver en Private Game på Wild Ones

March 6

Den online action spil Wild Ones lader dig tilslutte levende kampe, optjene og bruge virtuelle mønter og spille minispil, og den er tilgængelig på Playdom hjemmeside, MySpace og Facebook. Selvom spillet har offentlige multiplayer spil, kan du også oprette en privat plads til at spille kampe med dine venner. Private spil giver dig kontrol over antallet af spillere, der kan deltage i spillet, hvor længe spillet varer, som spiller tilstand, du vil bruge, og hvilke spil har du vil aktivere.

Instruktioner

1 Log ind på din Wild Ones konto på Playdom hjemmeside, Facebook eller MySpace. Klik på det andet kvadrat mærket "Multiplayer" på menuen spillets venstre.

2 Klik på den højre pil under "Vælg en Mode", indtil du ser "Custom Game" valgmulighed, og klik derefter på "Indstillinger".

3 Vælg afspilningstilstand, maksimale antal spillere, kampen fik antal liv og varigheden af ​​handlingen timeren på skærmbilledet indstillinger. Vælg en indstilling for at muliggøre vind og begrænse våben. Klik på feltet ud for "Private Game", og skriv et navn til din private spil. Klik på "Anvend" for at oprette den private spil.

4 Klik på "Play" -knappen på spillet kort, du vil bruge, under "Vælg et kort." Dette bringer dig til den private spillets side.

TIPS

  • Hvis du vil deltage en persons private spil, klik på knappen "Multiplayer" i venstre side af spillet, og klik derefter på "Deltag Private Game." Indtast spillets navn på prompten, og klik derefter på "Deltag" for at komme ind i spillet.

relaterede artikler