Hvordan virker Trådløs arbejde?

March 28

Hvordan virker Trådløs arbejde?


Trådløse netværk, almindeligvis kendt som Wi-Fi, er mere populært for hjemmenetværk. Flere medlemmer af husstanden kan dele en internet-abonnement, hver bruger deres egen computer i forskellige dele af huset uden at skulle trække kabler i hele bygningen. Alle ved, at "trådløs" ikke bruger ledninger, men hvad betyder det bruge?

datapakker

I kabelnetværk, data rejser rundt i netværket i en struktur kaldet en pakke. Pakken krop indeholder et segment af data og netværk software sætter overskrifter på forsiden af ​​pakken. De overskrifter indeholder administration af data. Dette omfatter kilde og destination adresse pakken, og også identifikatorer for de to ansøgninger kommunikerer over netværket. Trådløse netværk bruger nøjagtig samme struktur af en datapakke. Den eneste forskel mellem kablede og trådløse netværk er netværket medium.

Radio Waves

Trådløse netværk overføre data ved radiobølger. Disse genereres af en leder på det trådløse netværkskort integreret i computere og routere i nettet. Radiobølger er en magnetisk forstyrrelse, der stråler ud fra en antenne fastgjort til dirigent ligesom ringe i vandet ramt med en sten. Ligesom ringe i forstyrret vand, radiobølgerne strækker ud i en cirkel bliver svagere med afstanden. Bølgerne danner en cirkel omkring antennen, hvilket skaber et signal fodaftryk. En modtager inden for denne fodaftryk kan hente signalerne, hvis det indstillet på den rigtige frekvens.

Frekvens

Frekvens er et spørgsmål om timing. Det er antallet af radiobølger i sekundet. Forestil dig at høre en almindelig tromme beat. Ramte bliver hurtigere og hurtigere, indtil det lyder som en vedvarende støj. Det er ikke, det er simpelthen, at det menneskelige øre ikke er afstemt til en frekvens over et vist punkt. Modtageren skal kunne fungere ved den samme frekvens som senderen, således at den kan registrere forskellen mellem en række bølger. Wi-Fi-systemer bruger frekvenser på enten 2,4 gigahertz eller 5 gigahertz. Dual-band udstyr bruger både.

Modulation

Trådløse netværkskort konvertere binære data (nuller og ettaller) ind i et firkantet bølge. Adapteren genererer en konstant standard bølge på radiofrekvens. Dette kaldes bærebølgen. De data bølge fusioneret med bærebølge i en proces kaldet graduering. Den modtagende antenne demodulerer den bølge ved at subtrahere bærebølgen. Den resterende bølge omdannes derefter tilbage til binær data.


relaterede artikler