Sådan bruges en WordPress side som et blogindlæg Side

January 30

Sådan bruges en WordPress side som et blogindlæg Side


Skift fra en blog-centreret hjemmeside til en mere traditionel stil website er let i WordPress. Du kan indstille en anden end forsiden side til at vise din blog ved at gå ind på afsnittet "Indstillinger" på instrumentbrættet. For at oprette en side, der kan holde blogindlæg, er alt du behøver at gøre lave en ny, tom side og give det en titel. Dette vil også ændre webadressen på din blog, så hvis du opretter en blog-side med navnet "News", den nye adresse bliver "http://yoursite.com/news/".

Instruktioner

1 Log ind på WordPress dashboard fra "wp-admin" mappen på din hjemmeside. Naviger til "sider" og klik på "Tilføj ny".

2 Skriv et navn i til titlen feltet, som er placeret direkte under "Rediger side" overskrift. Tilsæt ikke indhold til redaktøren boksen eller ændre noget andet på siden. Klik på den blå knap "Publish" for at oprette siden.

3 Naviger til "Indstillinger" og gå til "Reading". Hvor side siger "Forside skærme," klik på alternativknappen ved siden af ​​"En statisk side." Vælg en side for forsiden af ​​din hjemmeside fra den første drop-down boks. Klik på den anden drop-down boksen og vælg den nye, tom side du har oprettet til din blog-indlæg. Du vil finde det ved sit navn. Klik på knappen "Gem ændringer" for at opdatere din blog.

TIPS

  • At skrive indhold i editoren boksen til blog-side, vil ikke medføre, at siden til at mislykkes. Du vil simpelthen aldrig se, at indholdet på denne blog side, med mindre du stoppe med at bruge den til dine blogindlæg.

relaterede artikler