Sådan får ikonet nærheden webadressen

November 26

Sådan får ikonet nærheden webadressen


Når du har flere faneblade åbne i din internetbrowser, eller kigger gennem dine bogmærker, vil du bemærke nogle hjemmesider har en lille brugerdefineret ikon ved siden af ​​titlen eller webadressen på det websted. Dette er kendt som en "favicon." Et favicon vil også vise ved siden af ​​URL i adresselinjen i internetbrowsere. Tilføjelse af en favicon til dit websted har flere fordele. Ligesom et firmalogo, det hjælper brugerne genkende dit websted, og bygger dit virksomhedens brand. Desuden er en favicon tilføjer individualitet til et websted, og hvis brugerne ser på deres bogmærker eller for nylig besøgte websteder, de websteder, der viser favicons skiller sig ud.

Instruktioner

1 Åbn et grafisk redigeringsprogram. Microsoft Paint er en simpel grafisk redigeringsprogram, der følger med alle versioner af Windows. Hvis du arbejder på en Windows-pc, kan Paint tilgås fra startmenuen. Den er placeret i "Tilbehør" mappe. Når du har din grafikprogram åbent, vælge og åbne det billede, du ønsker at bruge til at oprette dit favicon.

2 Vælg det område af billedet, du ønsker at bruge. I Paint, gøres dette med "Rektangulær markering." Find kommandoen "Crop" fra værktøjslinjen, og klik. Dette eliminerer alle dele af andre end den valgte område billede.

3 Resize billedet. Du vil finde denne indstilling under "Image" i Paint. Billedet skal ændres til præcis 16 x 16 pixels.

4 Gem dit billede. Hvis du bruger et grafisk program som Adobe Photoshop eller Ulead PhotoImpact, som giver dig mulighed for at spare i ICO format, gem som "favicon.ico" og gå videre til trin seks. Hvis du bruger Paint, gemme dit billede i JPEG-format som favicon.jpg, og fortsæt til trin fem.

5 Konverter dit billede til ICO format. Du kan gøre dette ved hjælp af en online billede konverter. Skriv "billedformat converter" i din foretrukne søgemaskine eller brug en af ​​de ressourcer, der er anført nedenfor. Når dit billede er konverteret, gemme den på din computer.

6 Upload dit favicon. Placer den i rodmappen på din hjemmeside. (Reference 2).

7 Åbn din hjemmeside redigeringssoftware. I mellem <head> og </ head> tags, tilføje følgende linje kode: <link rel = "shortcut icon" href = "/ favicon.ico" type = "image / x-icon" />. Upload webstedet. (Reference 2).

TIPS

  • Online billede omformere kan lave en favicon fra enhver størrelse fil, men fordi det område af dit favicon er lille, vil for mange detaljer ikke vise godt. Derfor er det tilrådeligt at først beskære dit billede med Paint. Hvis du har Photoshop, eller en anden professionel billedredigering software, der gemmer i ICO format, vil du ikke brug for et online billede konverter.