Sådan kopieres en Blu-Ray Disk til en harddisk

April 11

Sådan kopieres en Blu-Ray Disk til en harddisk


For at kopiere en Blu-ray-disk til en harddisk, skal du rippe og konvertering software og masser af ledig plads. Fordi Blu-ray-diske er sikret med en anden sikkerhedskryptering end dvd'er, skal du rippe software, der er angivet for Blu-ray.They er også temmelig store filer, så processen sandsynligvis vil tage lang tid. Andre end det, og størrelsen på filen, kopiere Blu-ray-diske til din harddisk er ikke for meget anderledes end at kopiere en normal DVD.

Instruktioner

Sådan kopieres en Blu-Ray Disk til en harddisk

1 Åbne op for Blu-ray-disk i AnyDVD Ripper. Dette program tilbyder en fuldt funktionel, 21-dages gratis prøveperiode. Når du åbner disken i programmet, vil du være i stand til at fjerne de sikkerhedslåse og regionskoder programmeret på din disk. Disse koder skal fjernes, før man kan kopiere disken.

For at fjerne sikkerhedskoder, vælg "Rip Video DVD til harddisk." Det vil sandsynligvis tage omkring en time at rippe hele filmen.

2 Åbn RipBot264, klik på "Tilføj" og vælg den største "M2ts" fil findes i din diskens "BDMV / STREAMS" mappe. RipBot264 vil derefter analysere det og finde alle programmer til rådighed til at kode. Sørg for, at filen matcher køretid af filmen og ikke en af ​​de specielle funktioner.

3 Vælg, hvordan du ønsker at konvertere videoen. Du har muligheder for at konvertere til en Apple TV-fil, iPod, iPhone, PSP eller en høj opløsning fil, der derefter kan brændes til en ny disk.

4 Klik på "Egenskaber" og vælge output størrelsen på din video. Se et eksempel på din film, før du begynder at konvertere det.

5 Tryk på "OK", og derefter "Start". Filmen vil nu begynde at konvertere til en ny fil. Medmindre du har en usædvanlig hurtig computer, kan du forvente konverteringsprocessen at være langsommere end afspilning i realtid.

6 Gem output filen til en mappe på din harddisk.


relaterede artikler