Hvordan man gør et regneark på computeren

January 10

Regneark er en god måde at organisere numeriske data. De består af rækker og kolonner, som er opdelt i celler. Der er mange forskellige programmer, der tillader brugere at oprette regneark på computeren. Nogle er gratis, andre, du skal betale for. Hvilken regneark er det rigtige for dig, afhænger af dine behov. Jo mere kompleks softwaren, jo mere kan du gøre med data. Her er fire programmer, der vil hjælpe dig med at oprette regneark. Download og installer softwaren som pr instruktionerne på hvert websted. Kør programmet til at skabe et regneark.

Instruktioner

1 Hent og installer OpenOffice fra openoffice.org (se Referencer nedenfor). Dette er et gratis software. Regnearket ansøgning blot kaldet regneark. OpenOffice indeholder tekst, tegning og præsentation applikationer. Du kan vælge at installere dem alle eller blot regneark program. OpenOffice virker på Windows og Mac-operativsystemer.

2 Hent og installer Microsoft Office fra office.microsoft.com. Du kan også købe MS Office i enhver computer butik. Priserne varierer afhængigt af pakken. Du kan prøve det gratis i 60 dage. Dens regnearksprogram hedder Excel.

3 Gå til docs.google.com at oprette en online regneark. Log ind med din Google mail (Gmail) konto. Hvis du ikke gør en konto, kan du tilmelde dig gratis. Klik på Skabeloner, og vælg Spreadsheets i menuen i venstre side. Google doc regneark kan deles sikkert med andre, deltage i arbejdet med en gruppe.

4 Åbn iWork mappe på din Mac, og vælg Tal ansøgning. iWork er Apples kontorpakke software. Numbers er regnearket-making program. Det kan allerede være installeret på din Mac. Hvis ikke, kan du købe det fra apple.com/iwork.


relaterede artikler