Sådan Flet i WordPerfect 12

August 31

Når du opretter et brev i WordPerfect 12 program kan du flette navne og adresser til at oprette personlige breve til flere personer. Med dit brev allerede oprettet alt du behøver at gøre, er at udnytte de flettefelter funktioner ved at indtaste dit merge data i de felter, du opretter. Start en brevfletning tilføjer også Flet værktøjslinjen til toppen af ​​ansøgningen, som omfatter mange nyttige funktioner til at udfylde din fletningen.

Instruktioner

1 Åbn WordPerfect 12 fil, du vil flette data ind, og klik derefter på "Funktioner" fra den øverste værktøjslinje menuen.

2 Klik på "Flet" valgmulighed; Flet dialogboks vises på skærmen. Klik på "Opret data" knappen, og Opret datafil dialog vises.

3 Indtast "Titel" i "Navn et felt", og klik på knappen "Tilføj". Fortsæt skabe felter for din brevfletning, herunder "ForNavn", "Efternavn" og "Adresse1."

4 Klik på "OK" knappen og Quick Data Entry dialog vises. Indtast de ønskede data for sammenfletningen i felterne, du har oprettet, såsom hver persons for- og efternavn.

5 Klik på knappen "Næste Field" til at flytte til et nyt felt, og klik på knappen "Ny post" for at starte en ny rekord.

6 Klik på knappen "Flet" fra værktøjslinjen Brevfletning, og Udfør Flet dialogboks vises på skærmen.

7 Klik på knappen "Valgte Records", og klik derefter på "Mark Records" valgmulighed. Klik på "OK" knappen, og dine optegnelser, du har oprettet, vil blive fusioneret ind i dit dokument.


relaterede artikler