Sådan opgraderer en processor til en Acer TravelMate 2440

June 21

Sådan opgraderer en processor til en Acer TravelMate 2440


Opgradering Central Processing Unit (CPU) eller processor er en af ​​de bedste måder at øge din bærbare computers samlede præstation. For Acer Travelmate 2440, betyder dette helt demontering den bærbare computer for at få adgang til processoren chip. Rive computeren kan være en skræmmende udsigt, hvis du ikke ved hvad du laver. Mens det ikke er en frygtelig vanskelig procedure, betyder det ikke kommer uden risiciene. For eksempel kan du ende med at tømme din laptop producentens garanti i processen.

Instruktioner

1 Strøm ned din bærbare computer. Tag strømkablet, og alle eksterne enheder fra den bærbare computer. Luk skærmpanelet, og placere den bærbare computer med forsiden nedad med forkanten mod dig.

2 Skub de to batteri-release håndtag mod midten af ​​den bærbare computer frigøre batteriet fra dets rum. Fjern batteriet fra dets rum langs den øverste kant af den bærbare computer.

3 Fjern de ni Phillips-skruer fra den store dæksel, der fylder det meste af den bærbare computer bund beklædning. Brug en lille, flad skruetrækker til at lirke dækslet fra den bærbare computer bund beklædning. Sæt den til side.

4 Find processor-køling-blæser i øverste højre hjørne af den udsatte hardware rum. Afbryd ventilatorens strømkablet fra bundkortet. Fjern de fem Phillips-skruer fastgørelse blæseren til bundkortet. Løft forsigtigt blæser op fra af processoren, og ud af den bærbare computer. Sæt den til side.

5 Drej processorens faste hoved låseskrue i retningen mod uret så langt som det vil gå for at frigøre processoren fra sin bundkort stik. Løft forsigtigt processoren ud af stikkontakten, og sæt den til side.

6 Vende denne procedure for at installere den nye processor, og saml den bærbare computer.

TIPS

  • Bær et antistatisk armbånd for at forhindre elektrisk skade på din bærbare computers bundkort og hardware-komponenter.

relaterede artikler