Sådan Automatisk Resize en side for at passe til skærmen i IE7

April 2

Tidligere versioner af Internet Explorer, herunder versioner IE6 og IE7, har et problem med at åbne nye browservinduer i mindre skærme. Hvis du klikker på knappen i øverste højre hjørne af din Internet Explorer-vindue for at minimere skærmen, og klik derefter på knappen maksimere minimere, vil vinduet udvide til at fylde hele skærmen. Selv hvis du indstiller Internet Explorer til at åbne nye vinduer i fuld størrelse, programmet stadig kan afvise. Prøv et par tricks til at tvinge IE7 automatisk resize vinduer til deres normale, fuld størrelse.

Instruktioner

1 Luk alle åbne Internet Explorer-vinduer.

2 Genstart Internet Explorer 7, men kun åbne en enkelt hovedvindue.

3 Naviger til et websted, der har et klikbart link, der fører dig til en anden hjemmeside. Hold "Shift" på tastaturet, og klik på linket med venstre-museknap. Dette åbner et andet IE7 vindue.

4 Tryk på ikonet firkant i øverste højre hjørne af det nye vindue for at udvide vinduet til fuld størrelse.

5 Hold "Shift" på tastaturet igen, mens du klikker på "x" knappen i øverste højre hjørne af den anden IE7 vinduet. Dette lukker vinduet helt.

6 Ændre størrelsen den første IE7 vinduet, så den er fuld skærm. Luk den ved at holde "Shift" knappen og samtidigt at klikke på "X" i øverste højre hjørne. Begge IE7 vinduer skal være lukket på denne måde. Fra nu af vil IE7 huske indstillingerne og automatisk ændre størrelsen eventuelle nye vinduer du åbner, så de er fuld skærm.


relaterede artikler