Sådan oprettes Logos i MX Studio

October 6

Sådan oprettes Logos i MX Studio


MX Studio var en suite af grafik og flash applikationer, der tilbydes af Macromedia. Mens disse aktiver siden er blevet solgt til Adobe, og nyere versioner tilbydes, mange mennesker stadig har den ældre version. Der er stadig mange opgaver, du kan udføre med MX Studio, såsom at oprette logoer. De fleste virksomheder og organisationer ønsker at have et godt logo, og frihåndstegning program, der kom som en del af MX Studio kan producere professionelle resultater.

Instruktioner

1 Brainstorm dine ideer til dit logo, trække dem ud på papir. Logoet skal være klar og let at forstå. Vigtigst af alt skal det være mindeværdig nok, at folk straks vil genkende den som din. Dette skaber mærke anerkendelse.

2 Åbent Freehand. Gå til værktøjslinjen og vælg "Line" værktøj. Brug din tegning som en reference, bruge værktøjet til at tegne den ydre form af logoet. Når du tilføjer punkter, kan du trække med musen for at justere kurven af ​​linjerne.

3 Brug værktøjet til at tegne de indre detaljer i dit logo. Vælg derefter "Paintbucket" værktøj fra værktøjskassen.

4 Gøre "fyld farve", du ønsker til en sektion af logoet og klik for at udfylde det. Gentag dette for at udfylde farve til alle dele af logoet. Gem dit arbejde som en PNG. Dette vil bevare gennemsigtighed, så det kan placeres mod andre dokumenter.


relaterede artikler