Sådan deaktiveres Auto Play på et kamera

September 23

Hvis automatisk afspilning er aktiveret på et kamera, vil en funktion automatisk udføres, når kameraet er tilsluttet computeren. Dette kunne omfatte åbning Photoshop eller anden fotoredigering software. Dette kan i høj grad fremskynde funktioner på en computer, men kan virke som et irritationsmoment, hvis du ikke ønsker, at dette program til at åbne. Hvis det er tilfældet, kan du deaktivere automatisk afspilning på kameraet, hvilket vil stoppe et program eller en funktion fra automatisk starte når som helst et kamera er tilsluttet computeren.

Instruktioner

1 Tilslut digitalkameraet til computeren ved hjælp af en USB-ledning. Fordi auto play er i øjeblikket aktiveret, vil den sædvanlige program eller funktion foregår. Du kan lukke ud af programmet eller funktionen.

2 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen og vælg "Denne computer."

3 Find og højreklik på ikonet for den digitale kamera. Det vil ofte ligne et kamera og / eller vil have brandet og stil kamera i navnet. Efter at højreklikke, vælg "Egenskaber".

4 Klik på fanen "begivenheder" øverst i menuen "Egenskaber". Ved siden af ​​"Vælg en begivenhed," sørg for at "Camera tilsluttet" er blevet valgt. Nedenfor dette vil du se en liste over "Handlinger". Klik på cirklen ved siden af ​​"Spørg efter hvilket program der skal køre" eller "Foretag intet" afhængigt af dine præferencer. Klik på "Anvend" og derefter "OK", og du har nu deaktiveret auto spille fra et kamera.

TIPS

  • Hvis du vil aktivere automatisk afspilning i fremtiden, bare gentage disse trin, men på listen over "Handlinger" i fanen "begivenheder" i menuen "Egenskaber", klik på cirklen ved siden af ​​"Start dette program," og find det program, du gerne vil automatisk åbne, når et digitalt kamera er tilsluttet computeren.