Sådan bruges SimEvents i MATLAB

October 25

Sådan bruges SimEvents i MATLAB


MATLAB (Matrix Laboratory) er mere en teknisk miljø end et sprog. Du kan skrive programmer i Matlab, men nogle af dens funktioner støtte udviklingsprocessen ved at give en platform af velskrevne og fuldt testede funktioner, der danner grundlag for mange ingeniøruddannelser. Det giver "værktøjskasser" på neurale net, genetiske algoritme, fuzzy logik, signalbehandling, og mange flere. En af disse værktøjssæt er SimEvents, som indeholder de grundlæggende funktioner, der kræves for at skabe en simulation program.

Instruktioner

1 Oprette og vedligeholde kalenderen. Kalenderen er hjertet i simuleringen og SimEvents gør det nemt. Den grundlæggende mekanisme er allerede skrevet, og du behøver kun at beskrive den tid parametre - starttider, tid divisioner, og slutter gange - samt giver en metode til at sætte ting i kalenderen. Definition af kalender parametre er det første skridt til at designe en simulering.

2 Definere og beskrive køerne. Køer er næsten altid en del af enhver simulation, og beskriver størrelsen og antallet af køer er en kritisk del af at designe dit simulering i SimEvents. Du bliver nødt til at skrive funktioner, der beskriver, hvordan tingene ankommer køerne.

3 Vælg, hvordan du ønsker at repræsentere oplysninger om din simulering. Med SimEvents, har du magt MATLAB til at repræsentere oplysninger med grafer, histogrammer og andre billedadvarsler.

4 Ansæt objektorienteret programmering (OOP) teknologi til at beskrive ting i den virkelige verden, der kan være skiftende under dit simulering. For eksempel, hvis du laver en simulering af, hvordan en ny fender design vil holde op under indflydelse, kan du beskrive fender som en datastruktur, der holder både information om fender og funktioner, der beskriver, hvordan det deformerer.

TIPS

  • Under simuleringen, kører den ved at udføre en liste over begivenheder, der er på kalenderen. Hvert arrangement sætter en anden begivenhed i kalenderen. Trykke på en knap opretter en dør-åbning begivenhed, der sker på en diskret tid i fremtiden, og denne nye begivenhed er sat på kalenderen på det rette sted. SimEvents forenkler disse programmer ved at give den underliggende struktur for funktioner, såsom kalender vedligeholdelse.
  • SimEvents garanterer ikke, at din simulation vil være nøjagtige, bare at det vil være hurtigere og lettere at skrive. Nøjagtigheden afhænger af faktorer såsom hvor præcist du beskrive, hvordan folk kommer til at tilføje til køerne og hvor nøjagtigt dit objekt beskrivelser passer virkelige verden objekter de.

relaterede artikler