Sådan oprettes og Gem en Query i Visual Basic

March 16

Sådan oprettes og Gem en Query i Visual Basic


For at oprette og gemme en forespørgsel med en Visual Basic-program, applikationen skal have en database knyttet til projektet, så forespørgslen vil fungere. Begge Visual Basic udvikler miljøer i Visual Basic Express og Visual Studio.NET vil tillade dig at oprette og gemme forespørgsler. Forespørgsler tillade brugeren at sortere oplysninger inde et program. Databasen kan være så simpelt som en Microsoft Access-database eller mere komplekse såsom en SQL-database. Hvis du ikke har enten softwarepakke, kan du downloade Visual Basic Express gratis fra Microsoft.com.

Instruktioner

1 Åbn din udvikler miljø. Klik på "Åbn" ved siden af ​​"Projekt" eller "Web Site" afhængigt af, hvilken type projekt, du arbejder på. Hvis du endnu ikke har startet et projekt, kan du stadig binde din database til projektet, før du begynder at bygge resten af ​​din ansøgning. Klik på "Opret" ved siden af ​​"Project", hvis du har brug for at starte fra bunden og derefter vælge "Windows Form Application" fra menuvalg. Navngiv dit projekt og skrive navnet i feltet "Name" feltet ned under dit valg. Klik på "OK" for at afslutte.

2 Find de øverste menuvalg og klik på ordet "Data". Rul ned og vælg "Tilføj ny datakilde." Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre tilføje databasen til ansøgningen. Boksen vil lukke, når du er færdig med at tilføje databasen.

3 Naviger til toppen menuvalg igen og klik på "Data". Denne gang vælger "Tilføj Query", og en ny boks vil åbne og vise dig standard felter fra dig database tilføjede, vil vise, når du kører dit program. Klik på den nederste kasse, "Query Builder". Forespørgslen bygherre åbnes.

4 Udvid forespørgslen-bygning vindue, så du kan se alle de felter og funktioner til rådighed. I den øverste del vil være din database felt muligheder. Derefter fjerne markeringen eventuelle felter, du ikke ønsker at have sorteret.

5 Drop ned næste afsnit, når du er tilfreds med hvad du ønsker at sortere. Denne sektion tillader dig at vælge, hvordan du ønsker, at disse elementer, der vises. For eksempel sige, at du har en liste over folk med navne, adresser, byer og telefonnumre, og du ønsker at opbygge en forespørgsel viser alle ved første navne i stigende alfabetisk orden. Start ved den første linje og sørg for at "Output" er markeret, og vælge en indstilling fra drop down bokse i "Sort Type" og "Sort Order." Ruden nedenfor dette vil vise selve forespørgslen udsagn forespørgslen builder er gør for dig.

6 Klik på "Udfør Forespørgsel" for at teste forespørgslen. Resultaterne vil blive vist i den nederste del af forespørgslen builder vinduet. Klik på "OK", når du er færdig som returnerer dig til den "Søg Builder Criteria" vinduet. Klik på "OK" på dette vindue så godt. Du har netop oprettet og gemt en forespørgsel med Visual Basic.

TIPS

  • Klik på "Data" og derefter "Vis datakilder" for at bekræfte, at du har vedhæftet den rigtige database. Hvis du har vedhæftet en dublet database, skal du slette en. I et worst case scenario for at gøre flere fejl, kan du altid starte forfra med forespørgslen ved at slette alle de datakilder og oprettelse af ny binding databasen tilbage til programmet.
  • Hvis du ikke er fortrolig med Visual Basic Express eller Visual Studio.NET udvikler miljøer, processen med at skabe forespørgsler og have data display korrekt kan være tidskrævende og frustrerende.

relaterede artikler