Sådan Sync en iPhone til en Iomega NAS

January 6

Sådan Sync en iPhone til en Iomega NAS


Network Attached Storage eller NAS, er en protokol, der tillader en computer til at læse og skrive filer til en anden computers harddisk eller eksternt drev over en standard computernetværk. Iomega gør mange af disse enheder til hjemmenetværk, som er re ideel til opbevaring af store mængder af musik eller video, så flere computere kan få adgang til de samme filer. Sådan kopieres eller "Sync" disse filer til din iPhone, adgang iTunes og justere bibliotekets regler.

Instruktioner

1 Kør programmet iTunes. Klik på "Filer" og derefter hold musen over "Library" og klik på "Organiser bibliotek." Sørg for, at feltet ud for "Konsolider bibliotek" ikke er markeret, og klik derefter på "OK".

2 Klik på "Filer" og derefter "Føj til bibliotek." Naviger til den mappe på Iomega NAS, du vil synkronisere med din iPhone. (I standard Windows-installationer, vil NAS være i din "Computer" eller "Denne Computer" vinduet. Mac-brugere kan se drevet i den venstre rude i Finder-vinduet.) Klik på mappen, og derefter "Vælg".

3 Gentag trin 3 for hver mappe, du vil synkronisere. Mapper med store mængder af musik eller video vil tage et stykke tid at føje til biblioteket.

4 Sæt iPhone til computeren med et USB-kabel. Opret en ny spilleliste på iPhone med de nye sange og / eller video, hvis der ikke er nok lagerplads til hele biblioteket. Klik på "Sync." Vent til processen færdig, før du afbryder iPhone.

TIPS

  • Denne vejledning dækker ikke opsætning af en Iomega NAS til almindelig fil opbevaring. Hvis din NAS ikke vises i Windows Stifinder eller Finder, kontakt drevets brugerguide eller support-webstedet Iomega.

relaterede artikler